1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2015 16:30

Αντώνης Παπαδόπουλος: «Εύχομαι ο Εθνικός να φτάσει εκεί που του αξίζει»

Με αφορμή της λύσης της συνεργασίας του Εθνικού Πειραιώς με τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει τον σύλλογο και τον πρόεδρο κ. Νίκο Νικολινάκο για την συνεργασία τους όλο το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Ο Παπαδόπουλος, αφήνει την ομάδα στον Γιώργο Κλαρούδα, μετρώντας την φετινή σεζόν 6 νίκες και 5 ήττες.
«Σεβόμενος την απόφαση της διοίκησης για την λήξη της συνεργασίας μας και αφήνοντας την ομάδα εντός στόχων και με την βεβαιότητα ότι στην συνέχεια μόνο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Νικολινάκο για την συνεργασία μας καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής μου στον Εθνικό ΟΦΠΦ. Εύχομαι να καταφέρει να φτάσει τον Εθνικό εκεί που οραματίζεται και που του αξίζει.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές μου για την προσπάθεια και το ήθος τους, οι οποίοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μέσα από δύσκολες συνθήκες και ασφαλώς τους φιλάθλους του Εθνικού για τη δυναμική και συνεχή στήριξη της ομάδας σε κάθε της βήμα.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 19:35 posted by ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ