1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2015 20:32

O Οδυσσέας Αμαρουσίου υποβιβάστηκε στην Α΄ΕΣΠΑΑΑ

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου αποβλήθηκε και υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:
«Η ομάδα του Οδυσσέα Αμαρουσίου δεν παρουσιάστηκε να αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου για την 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α2 Ανδρών και μηδενίστηκε σύμφωνα με το άρθρο 22, περ. α του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23.2 του Γενικού Κανονισμού η ομάδα του Οδυσσέα Αμαρουσίου αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήµατος και υποβιβάζεται στην αµέσως κατώτερη κατηγορία, στην οποία θα έχει δικαίωµα συµµετοχής την επόµενη αγωνιστική περίοδο».

2 σχόλια

  • Comment Link Απόλυτος επαγγελματισμός Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 08:24 posted by Απόλυτος επαγγελματισμός

    Ως δημοσιογράφοι απλώς αναπαράγετε την ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.Δεν την σχολιάζετε. Δεν αναδικνύετε τους λόγους. Απαράδεκτο γιά τόσο εξειδικευμένο σάιτ.Γιά διαβάστε το άρθρο 23.2 του Γενικού Κανονισμού. Η αίσθηση πάντως που υπάρχει είναι ότι η Ομοσπονδία είναι απολυταρχικά εχθρική προς τα σωματεία. Στην ουσία δείχνει να επιθυμεί όσο δυνατόν λιγότερους στο χώρο. Μονοκούκι γαρ.

  • Comment Link Β εθνική Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 17:42 posted by Β εθνική

    Εδώ και λίγα χρόνια δεν υπάρχει Α κατηγορία ενώσεων.Η ΕΟΠΕ αναβάθμισε τα πρωταθλήματα και τα λέει τώρα Β εθνική / εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα και όλες οι πάλαι ποτέ α κατηγοριές διοργανώνονται από τις κατα τόπους ενώσεις με το όνοαμ αυτό...βέβαια το πρωτάθλημα β εθνικής δεν έχει σε καμία περίπτωση την αίγλη της παλιά β εθνικής.Ούτε επίπεδο ομάδων,ούτε αξιολογημένους διαιτητές κ.ά....κατάντια που μάλλον δεν είχατε πάρει είδηση εσείς οι δημοσιογράφοι!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ