1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2015 17:35

Επιβλητική και το 2015 η Παναχαϊκή, 3-0 την Καλαμάτα

Αήττητη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 η Παναχαϊκή. Οι πατρινοί που για άλλο ένα παιχνίδι δεν είχαν στην διάθεση τους τον Νίκο Ρουμελιώτη, επικράτησαν με 3-0 επί της Καλαμάτας 80, φτάνοντας τους 29 βαθμούς και ξεκίνησαν ιδανικά το 2015, μία χρονιά που ευελπιστούν να βρεθούν εκ νέου στα μεγάλα σαλόνια.
Το εντυπωσιακό για την Παναχαϊκή είναι η συγκομιδή βαθμών, έχοντας μόλις μία απώλεια βαθμού και αυτή ήταν από την δεύτερη Παλλήνη (3-2). Πολύ καλή εμφάνιση από τον Στάθη Ντονά που πυροβολούσε από το σερβίς και την επίθεση, καλύπτοντας επάξια το κενό του αρχηγού τους, Νίκο Ρουμελιώτη.

Η Καλαμάτα δεν φάνηκε όσο ανταγωνιστική η ίδια περίμενε ότι θα είναι, μη μπορώντας να ακολουθεί τον ρυθμό του αντιπάλου της. Παρά την ήττα της όμως παραμένει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.


Διαιτητές: Γκόλφης, Πετούσης

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-21, 25-18)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Βασιλάκος, Μαυραγάνης, Ντονάς, Γεωργακόπουλος, Βλαχοστάθης, Ληβαθηνός, Μ. Ρουμελιώτης / Μούρτζης, Καραμπέρης, Στούπης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Δημητρακόπουλος): Μπουσούνης, Βραχνάς, Καρράς, Μανιατέας, Ντάκουρης Π., Κακαλέτρης, Ντάκουρης Ε. / Περπινάκης, Μάνα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ