1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-12-2014 13:03

Του το χάλασε η Ολυμπιάδα Πατρών

Την Κυριακή (14/12) στο Κλειστό της Αμαλιάδας διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ του Κοροίβου και της Ολυμπιάδα για την 9η αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Τη νίκη πήρε η Ολυμπιάδα Πατρών με 3-2.

Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και οι ομάδες πάλεψαν ως το τέλος. Το θέαμα ήταν πλούσιο και ικανοποίησε όλους τους φιλάθλους οι οποίοι παρακολούθησαν για πρώτη φορά τον Κόροιβο.
Μικρή ένταση σημειώθηκε στο πέμπτο σετ, όπου ο Πατρινός δέχτηκε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Τα σετ: 2-3 (25-19, 25-21, 19-25, 19-25, 8-15)

Ο προπονητής του Κοροίβου, Ανδρέας Γκρουμούσας δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν καλύτεροι εμείς και στα επόμενα δύο η άλλη ομάδα. Τώρα όσον αφορά το τάι – μπρέικ, η Ολυμπιάδα κυριάρχησε στις λεπτομέρειες. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την καλή εμφάνιση των παιχτών. Κρατάμε τον έναν πόντο και συνεχίζουμε».

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Άκης Δαρείος δήλωσε:

«Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι , που το χάρηκε και ο κόσμος της Αμαλιάδας. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και οι δύο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο Κόροιβος φάνηκε ότι ήθελε πολύ αυτή τη νίκη και ξεκίνησε με καλό ρυθμό. Εμείς στο 3ο σετ αλλάξαμε την τακτική μας και όπως φάνηκε είχαμε δίκιο. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού καθορίστηκε από τις αποδόσεις των ομάδων. Το ότι κερδίσαμε στο τάι-μπρέικ είναι σημαντικό. Είναι λίγο ρώσικη ρουλέτα το 5ο σετ. Κερδίζει όποιος βρεθεί στην καλύτερη στιγμή».

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκρουμούσας): Πατρινός, Παναγιωταράς Φ., Τσαούσης, Τσερεγκούνης, Τσούμας, Σωτηρόπουλος, Μιχόπουλος (λ) / Φωτιάδης, Παναγιωταράς Σ.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Γεωργάτος, Δημησιάνος, Ντόντης, Θεοδωράκης, Φιλίππου, Πολυχρονόπουλος, Κόζης (λ)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ