Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2014 00:11

Ηρακλής... κορυφής

Ο Ηρακλής... διέλυσε τον Πιερικό στον αγώνα για τον τρίτο όμιλο της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στον πρώτο όμιλο ο ΟΠΕΡ στάθηκε τυχερός που την ημέρα που έλλειψαν ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης έπαιξε με τα αδύναμα Ελληνικά Ναυπηγεία. Κρίσιμο ωστόσο ήταν το πρώτο σετ. Στον δεύτερο όμιλο η Ολυμπιάδα σημείωσε μεγάλη ανατροπή από το 2-0 στην έδρα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Στο τέλος είχαμε και μια μικρή ένταση με τους παίκτες του Κοροίβου να διαμαρτύρονται για σφυρίγματα.




1ος όμιλος
Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Οδυσσέας 3-1 (25-21, 22-25, 33-31, 25-16)
Ροδίων (Αντωνιάδης): Μακρής, Χουσίδης, Προδρομίδης, Γκένοφ, Κοτίτσας, Μοσχούς, Τσακογιάννης (λ) / Γιώτης, Κοκολάκης, Καρύδας
Οδυσσέας (Κυριαζής): Κουμανταρέας, Χριστοφίδης, Μεσσάλας, Σταθάκης, Μάντζιος, Χελιώτης, Παναγόπουλος (λ) / Κανελλόπουλος, Δανιάς, Ανθής

ΟΠΕ Ρεθύμνου - Ελληνικά Ναυπηγεία 3-0 (26-24, 25-18, 25-19)
ΟΠΕΡ (Πρασανάκης): Μπονατάκης, Χνάρης, Κόκκινος, Γλυνιαδάκης, Παλιουδάκης, Διαμαντάκος, Λαδάκης (λ) / Μονιάκης
Ναυπηγεία (Φουρτούνας): Κοτσίνης, Καρακατσάνης, Κούλας, Κατσανεβάκης, Κάνουλας, Παπαδέας, Μακρής (λ)

2ος όμιλος
Κόροιβος - ΑΣΠ Ολυμπιάς 2-3 (25-19, 25-21, 19-25, 19-25, 8-15)
Κόροιβος (Γκρουμούσας): Πατρινός, Παναγιωταράς Φ., Τσαούσης, Τσερεγκούνης, Τσούμας, Σωτηρόπουλος, Μιχόπουλος (λ) / Φωτιάδης, Παναγιωταράς Σ.
Ολυμπιάδας (Δαρείος): Γεωργάτος, Δημησιάνος, Ντόντης, Θεοδωράκης, Φιλίππου, Πολυχρονόπουλος, Κόζης (λ)

3ος όμιλος
ΕΓΣ Ζαφειράκης-ΑΠΣ Αίας 2-3 (14-25, 20-25, 25-22, 25-21, 09-15)
Ζαφειράκης (Πίπιλας): Αποστόλου Ι., Μάντσος Τσίρης, Ανδρέου, Προύσαλης, Μάγγος, Βαρθολομαίος –λ / Αντιφάκος-λ, Ράπτης, Λαφάρας.
Αίας (Κουτουνίδης): Βλάχος, Σακελλαρίδης, Σκαρλατίδης, Βαφέας, Γκούγκουρας, Τσακιρίδης, Αυγητίδης–λ / Κερτικίδης, Κεσογλίδης, Καμαριώτης.

Ηρακλής - ΣΦΚ Πιερικός 3-0 (25-13, 25-11, 25-16)
Ηρακλής (Πάτρας): Μποζίδης, Παλέντζας, Κολτσιάκης, Τσολάκος, Γάτσης, Στεφανίδης, Τσιράκης –λ / Ρωμαλιάδης-λ, Ηλίας, Τσιάρας, Κατσαφλιάκας, Στοϊλούδης.
Πιερικός (Σαρρής): Αλεξίου, Μπατσάρας, Γιατσίδης, Γρηγοριάδης, Παππάς, Χρυσικός, Καλιακός-λ / Ματσαρίδης –λ, Τσίρκος, Ξενίδης, Γιατσίδης.

3 σχόλια

  • Comment Link COPPERVET Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 17:31 posted by COPPERVET

    Φίλε Χαλκιδικιώτη,σε καμία των περιπτώσεων,ο Παπαθανασάκης δεν είναι μεσσίας!Είναι ακόμα ένας άγνωστος χ,και φυσικά εκκρεμεί η λήψη του επίσημου χρίσματος από την ΕΕΑ,την επόμενη Δευτέρα.Νομίζω η δουλοπρέπεια που δείξαμε απέναντι στο Μυτιληναίο,τόσο ο δημοσιογραφικός,όσο κι οπαδικός μας κόσμος,είναι οδηγός,στο να είμαστε επιφυλακτικοί στο μέλλον!Δε λέω πολλά λόγια,η προς χρήση γη από το ελληνικό δημόσιο,στον ερασιτέχνη Ηρακλή,κινδυνεύει με τη διαφαινόμενη διάλυσή του,να μπορεί να περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ!

  • Comment Link Dr. I.P. Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 09:11 posted by Dr. I.P.

    Ηρακλής... κορυφής: σαν διαφημιστικό για τραχανά ακούγεται. Συγχαρητήρια στον μεγάλο τεχνικό τσάτρα-Πάτρα!! Πάντα ξέρει να χρησιμοποιεί τους άσσους που κρύβει στα μανίκια του ;) Τζακ-ποτ!!

  • Comment Link ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗΣ Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 07:08 posted by ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΗΣ

    το μεγαλύτερο γεγονός του αγώνα του Ηρακλή ήταν ότι τον παρακολούθησε ο κος Παπαθανασάκης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Αυτός ήταν και η αιτία που ο γνωστός που παριστάνει αυθαίρετα τον παραγοντα χωρίς να είναι απολύτως τίποτα ο γνωστός ντε εσχάτως γενειοφόρος και εσχάτως διαχειριστής καφετέριας (τι άλλο) παρουσιάσθηκε στο γήπεδο. Ναι ναι μεγάλε ότι πεις. Ο κος Παπαθανασάκης νομίζεις ότι δεν ξέρει τι γίνεται.Κούνια που σε κούναγε εσένα και τους φίλων σου. όσο για το αγωνιστικό ήταν μια μεγάλη νίκη επί ενός πανίσχυρου αντιπάλου γι αυτό και πανηγυρίστηκε από τους παρατρεχάμενους στα οπαδοδημοσιογραφικά σάιτ αναλόγως.Του του του η υπερταχεία μας γεμίζει υπερηφάνια.