1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-12-2014 16:19

Απολαμβάνει αήττητη την κορυφή η Παναχαϊκή

Με τους «μικρούς» και χωρίς τον Νίκο Ρουμελιώτη, η Παναχαϊκή νίκησε εύκολα την Φθία Λαμίας με 3-0 για την 9η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α2 ανδρών και συνεχίζει αήττητη στην κορυφή.

Η μόνη στιγμή που η ομάδα της Λαμίας απείλησε ήταν στο δεύτερο σετ όταν βρέθηκε μπροστά με 10-1, και λίγο πριν το τέλος με 24-20. Ο Λυκούδης αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές προκειμένου να έρθει το παιχνίδι στα ίσια του.

Κορυφαίος για την Παναχαϊκή, η οποία έπαιξε μπροστά στο λιγοστό κόσμο της Λαμίας, ήταν ο νεαρός Χρήστος Καραμπέρης. Λιβαθηνός και Βασιλάκος δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Λυκούδη.

Για τη Φθία Λαμίας τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού έχει μόλις 6 βαθμούς. 


Τα σετ: 3-0 (25-15, 27-25, 25-17)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Χριστιάς, Γεωργακόπουλος, Καραμπέρης, Μούρτζης, Μαυραγάνης, Ντονάς / Μ. Ρουμελιώτης (λ), Στούπης, Βλαχοστάθης, Νικολάου
ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Γιαννέλης): Σοφοκλέους, Καρμίρης, Αντωνακάκης, Γιαννέλης, Παπαθομόπουλος, Πλιάτσικας / Μπελούμπασης (λ), Δημουλάς, Γαλιρόπουλος

 

Πηγή φωτογραφίας: pgeole.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ