1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-12-2014 19:09

Ξανά με τον κόσμο του ο Κόροιβος, τα παίζει όλα για όλα

Έναν από τους σημαντικότερους αγώνες για την παραμονή του στην Α2 Εθνική κατηγορία δίνει ο Κόροιβος, την Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 18:00, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας.

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει την ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, που το αποτέλεσμα θα κρίνει κατά πολύ, την παραμονή της ομάδας στην Εθνική κατηγορία της Α2 βόλεϊ ανδρών. Παράλληλα αποτελεί και την πρώτη εμφάνιση της ομάδας στο κοινό της, μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα του Κοροίβου, στηριζόμενη κυρίως σε αθλητές που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή της, καλεί τον κόσμο να στηρίξει την αγαπημένη τους ομάδα, που τόσες συγκινήσεις έχει προσφέρει στο παρελθόν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρέας Γκρουμούσας τόνισε μεταξύ άλλων: «Μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς περισσότερους, αλλά δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η κατηγορία είναι δύσκολη, αφού τα παιδιά αντιμετωπίζουν έμπειρους αθλητές με παραστάσεις και νοοτροπία. Επίσης σε κάποια παιχνίδια είμαστε άτυχοι, μας έκανε κακό η τιμωρία της έδρας, έχουμε και τραυματισμό (Φωτιάδης). Τα παιδιά όμως, αν και ερασιτέχνες, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, σε ένα πρωτάθλημα που τα περισσότερα από αυτά, δεν έχουν αγωνιστεί ξανά.
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο, στο δύσκολο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών, να δει για πρώτη φορά φέτος την ομάδα από κοντά και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών. Αυτήν την Κυριακή, με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, δίνουμε την υπόσχεση πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε έναν αγώνα πολύ δύσκολο, που οι βαθμοί της νίκης είναι πολύ κρίσιμοι για την ομάδα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ