Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2014 15:11

Φιλίππου: «Το βόλεϊ είναι η αρρώστια μου»

«Το βόλεϊ είναι η αρρώστια μου. Εχω παίξει μπάσκετ, ασχολήθηκα και με το καράτε, αλλά σαν το βόλεϊ δεν υπάρχει άλλο άθλημα». Αυτά τόνισε με νόημα ο αρχηγός της Ολυμπιάδας, Αντώνης Φιλίππου, ειδικός φρουρός στο επάγγελμα όταν σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ρωτήθηκε για την ενασχόληση του με τον χώρο του φιλέ.

-Πόσα χρόνια αγωνίζεσαι στην Ολυμπιάδα;

«Από μικρό παιδί, είμαι 30 χρονών και από το 1998 είμαι στην Ολυμπιάδα με ένα διάλειμμα διετίας όταν αγωνίστηκα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου».

-Ησουν στην Ολυμπιάδα και στα χρόνια της Α1 Εθνικής;

«Ημουν μικρό παιδί, στα 16 μου χρόνια με επέλεξε και ακολουθούσα το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ο Γιώργος Χριστόπουλος».

-Ειδικός φρουρός γιατί έγινες;

«Απλώς μου άρεσε».

-Τώρα που υπηρετείς;

«Στο 5ο στην Πάτρα».

-Είσαι παντρεμένος, έχεις παιδιά;

«Είναι παντρεμένος και έχω ένα αγοράκι 2 χρονών».

-Πώς τα προλαβαίνεις όλα;

«Είπαμε το βόλεϊ είναι η αρρώστια μου. Με πρόγραμμα όλα γίνονται».

-Η Ολυμπιάδα τι στόχο έχει στο φετινό πρωτάθλημα;

«Ξεκινήσαμε άσχημα την χρονιά, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό και να παίρνουμε αποτελέσματα. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ η φιλοσοφία του Συλλόγου είναι να μπορέσει να αξιοποιήσει και τα δικά της παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής».

-Στο ντέρμπι με τον Ερμή κερδίσατε δύο βαθμούς ή χάσατε έναν;

«Και τα δύο. Προσωπικά κρατάω ότι νικήσαμε έστω και 3-2 σετ. Παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά πήραμε δύο βαθμούς και αυτό είναι που μετράει».

-Το πρωτάθλημα πώς το βλέπεις;

«Φαβορί είναι η Παναχαϊκή, αλλά η Παλλήνη μπορεί να την απειλήσει γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Ομως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Παναχαϊκή».

-Εσείς το Σάββατο θα παίξετε με την Παναχαϊκή στην έδρα σας. Μπορείτε να την απειλήσετε;

«Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας με στόχο ότι καλύτερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε διαφορετική ομάδα με την Παναχαϊκή και έχουμε διαφορετικούς στόχους».

Πηγή: pelop.gr