1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2014 12:50

Γενέθλια με νίκη (video)

Με νίκη 3-0 επί του Μακεδονικού  γιόρτασε τα 106α γενέθλιά του ο Ηρακλής.  Μέσα σε γιορρτινή ατμόσφαιρα στο Κατσάνειο και με τον κόσμο να φωνάζει «Ήρα, γερά και χρόνια μας πολλα», ο γηραιός πήρε άλλη μια νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του Γ ομίλου της Α2 ανδρών.
Ο Χρήτος Πάτρας έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Στοϊλούδη, Μούχλια και Τσιράκη, ενώ  όταν στο δεύτερο σετ, ο Μακεδονικός απείλησε, την διαφορά έκανε η αποτελεσματικότητα του Παλέντζα.

 

Χρήστος Πάτρας: «Καταρχάς σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή για τα 106α γενέθλια του συλλόγου. Ο κόσμος χάρηκε το παιχνίδι και συνεχίζει να τιμάει την προσπάθεια που κάνουμε, να ξαναφέρουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει. Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα, προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο και σε άλλα παιδιά γιατί τα χρειαζόμαστε, θέλουμε να έχουμε όλους τους αθλητές μας ετοιμοπόλεμους».

Γιώργος Οικονομίδης: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή και για τη νίκη του, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο για την κατηγορία. Εμείς σήμερα παίξαμε με τέσσερις βασικές απουσίες, θέλαμε να σταθούμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, ειδικά στο δεύτερο σετ που ήταν 23-23 και είχαμε και κόντρα μπάλα. Όπως και να χει, είχαμε μία καλή παρουσία η οποία θα είναι οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια».

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-23, 25-14)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας) :Τσιράκης (λ), Παλέντζας, Κολτσιάκης, Ηλίας, Μποζίδης, Στεφανίδης, Κατσιαφλάκας, Τσολάκος, Στοιλούδης, Ρωμαλιάδης (λ), Μούχλιας, Γάτσης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: (Οικονομίδης) Κτιστάκης, Καλαιτζίδης, Παυλίδης, Γκουδελόπουλος, Καρασαρλίδης, Ρούσσος, Οταμπασίδης, Κοντόπουλος, Καρανικολάου, Κοντοκώστας (λ), Ρεμπούτζιας, ΄Οσσας.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ