Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2014 12:28

Αθώωση για Ηρακλή

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου 2014 εκδίκασε τις υποθέσεις των Ηρακλή, Ζαφειράκη, καθώς και τους αθλητές του Εθνικού Πειραιώς και ΑΓΣ Ιωαννίνων.
Αθώωσε το σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 18/10/14 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Αθώωσε το σωματείο του ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 9/11/14 μεταξύ των ομάδων ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ – ΤΑΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΝΧΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Αθώωσε τον εγκαλούμενο αθλητή ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟ του σωματείου ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΥ για τη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟ για την συμπεριφορά του αθλητή του.

Αθώωσε τον εγκαλούμενο αθλητή ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΦΩΤΙΟ του σωματείου ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την συμπεριφορά του αθλητή του