1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2012 00:34

H Oρεστιάδα πάτησε κορυφή και βλέπει Α1 (φωτό-video)

Μονή πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της Α2 των ανδρών φιγουράρει η Ορεστιάδα που νίκησε εύκολα με 3-0 (25-18, 25-21, 25-17) την Ελπίδα Αμπελοκήπων που εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΜΕΝΤ από την ΓΕΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Xωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του αγώνα η ακριτική ομάδα πήρε ακόμα ένα «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, ενώ χρόνο συμμετοχή πήραν για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα οι νεαροί Πέτρος Κωφίδης και Κλεάνθης Τουκτούδας. Και οι δύο είναι από τις ακαδημίες του συλλόγου δείγμα πως οι ακρίτες συνεχίζουν την παραγωγή παικτών.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο κόσμος της πόλης γέμισε το γήπεδο, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α1.

Ο τεχνικός της Ελπίδας Αμπελοκήπων επέστρεψε σε γνώριμα γι' αυτόν λημέρα, καθώς πριν από 15 χρόνια υπήρξε τεχνικός της Ορεστιάδας. 

Διαιτητές: Τζεπκινλής – Μαργαριτίδης

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-17

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσακμάκης): Καψαλιάρης, Αρχοντούδης, Κεμανετζής, Κουλαξίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος / Κωνσταντινίδης (λ), Κωφίδης, Λαχτάρας, Τουκτούκας, Χουσίδης, Προδρομίδης

ΕΛΠΙΔΑ (Κυλίτσης): Γκουγκούρας, Τσίκρας, Καλαϊτζής, Σαχπατζίδης, Βασιλειάδης, Μπατσαράς / Αλμαλής (λ), Κουτσονίκας, Βουλγαρίδης, Πρώιος, Χαριτωνίδης

 

φωτό-video: radioevros.gr

 

orestiada elpis3

 

orestiada elpis2

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • Ο Πολωνός Μακόφσκι νέος πασαδόρος στην Ελπίδα Αμπελοκήπων
    Την απόκτηση του 30 χρονου (1μ87) Πολωνού πασαδόρου, Λούκας Μακόφσκι, ανακοίνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει την παραμονή της στην Volleyleague .
  • Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω με αντίπαλο τον Ηρακλή»
    Η Ελπίδα Αμπελοκήπων μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της ως γηπεδούχος στη Volleyleague, το Σάββατο (09/11, 19.00), απέναντι στον Ηρακλή, με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ να συνδέει τους ενθουσιώδεις «νεοφώτιστους» με το ένδοξο παρελθόν των φιλοξενούμενων, στους οποίους πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας του.
  • Θέλει και Καπετανίδη ο Φίλιππος Βέροιας
    Το πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που πραγματοποίησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Φίλιππος Βέροιας πήγε καλύτερα απ'ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας και αυτό τους... άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ