Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-11-2014 12:05

Νίκη... ορόσημο για τη ΓΕΜ (video)

Μεγάλη και σπουδαία νίκη για τους Άνδρες της ΓΕ Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου 22/11 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου για την 6η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορία του βολλευ με 3-0 σετ επί του Κόροιβου Αμαλιάδας.


Νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελεί και ορόσημο για την φετινή χρονιά όπως δήλωσε και σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Σταύρος Σταματόπουλος.

Δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαν και οι δυο ομάδες με του γηπεδούχους να έχουν μια άτυχη στιγμή και ενώ το σκορ θα είναι 8-8, όταν σε μια διεκδίκηση της μπάλας στο φιλέ ο Σαλαβασίδης θα τραυματιστεί στο δεξί του χέρι ανάμεσα στα δάχτυλα με αποτέλεσμα να υπάρξει αιμορραγία και να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες του γιατρού της ομάδας.

Το παιχνίδι θα εξακολουθήσει να πηγαίνει πόντο πόντο με την ομάδα του Μεσολογγίου να είναι η τελική νικήτρια με 25-23 και 1-0 σετ.

Εξίσου δυνατό και με πολύ όμορφες φάσεις και το δεύτερο σετ, με τους γηπεδούχους να το κατακτούν και αυτό με 25-21 και να κάνουν το 2-0 σετ.

Ότι η ομάδα τους προηγείτο με 2-0 σετ δεν θα εφησυχάσει καθόλου τους παίκτες του Σταύρου Σταματόπουλου που με ένα εκπληκτικό ξεκίνημα και 5 συνεχόμενους πόντους (5-0) θα πάρουν από την αρχή τα ηνία και του τρίτου σετ στο όποιο οι φιλοξενούμενοι δεν θα βρουν απαντήσεις, έτσι θα έρθει η εύκολη επικράτηση με 25-19 και 3-0 σετ για την ΓΕΜ.

Τα σετ: 25-23, 25-21, 25-19.

ΓΕΜ: (Σταματόπουλος) Σπανός, Κανάς Β, Κοντοδημόπουλος, Υφαντής, Σαλαβασίδης, Αναγνωστόπουλος, Καυμενάκης, Πλαστήρας, Χασάπης, Κανάς Σ, Σαρτζής, Σακκάς (Λ).

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: (Γκρουμούσας) Τσερεγκούνης, Μαυροειδής, Μαρκουτσάς, Τσούμα, Παναγιωταράς Φ, Παναγιωταράς Σ, Φωτιάδης, Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Τσαούσης, Μιχόπουλος (Λ), Πατρινός.

ΥΓ. Δυο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν όσους βρεθήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου καθώς με πρωτοβουλία του επιχειρηματία του κυλικείου του σταδίου κ. Γιώργου Παγούρα κρεμάστηκε στην οροφή ηχητικός εξοπλισμός, ενώ και η επιτροπή του γηπέδου τοποθέτησε στα πλαϊνά της κερκίδας κάγκελα για την αποφυγή ατυχημάτων.

Media