Εκτυπώστε τη σελίδα
18-11-2014 17:55

Σε απολογία Ηρακλής, Ζαφειράκης και Εθνικός Πειραιώς

Σε απολογία από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ κλήθηκε ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΣΠΑΚ, καθώς και τον Ζαφειράκη για λεκτική επίθεση ενός φιλάθλου της ομάδας, την διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς και τον Παύλο Χατζηδημητρίου για την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο.
Το σωματείο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 18/10/14 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο του Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ για την συμπεριφορά φιλάθλου του στον αγώνα της 9/11/14 μεταξύ των ομάδων ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ – ΤΑΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΝΧΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο του Ο.Φ.Π.Φ. ΕΘΝΙΚΟΥ και τον αθλητή του ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟ για την συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο του Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και τον αθλητή του ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΦΩΤΙΟ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 15/11/14 μεταξύ των ομάδων ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

1 σχόλιο

  • Comment Link coppervet Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 19:46 posted by coppervet

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτή η ομάδα;Σε αγώνα με το μεγαθήριο ΣΠΑ Καρδίτσας;Όταν διάβασα τον αγώνα νόμιζα πως είναι ο χορηγός,και λέω μπράβο,βρήκαν χορηγό από σπα στην Καρδίτσα;Τώρα κι από το Πόζαρ.Μετά κατάλαβα πως είναι όνομα ομάδας!