Εκτυπώστε τη σελίδα
18-11-2014 15:54

«Να ανακαλέσει ή να αποδείξει τα λεγόμενα του ο Εθνικός Πειραιώς»

Αντιδράσεις έφερε η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιώς στην ΟΔΒΕ, η οποία ζητάει να αποδείξει τα λεγόμενα του για αλλοίωση αποτελέσματος από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Μενεσλή στην αναμέτρηση με τον ΟΠΕΡ ή να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, μπροστά στον αθλητικό δικαστή.
«Ο σύλλογος ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. με την χθεσινή του επιστολή εισάγει νέα ήθη στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Με ασαφείς και αόριστες κατηγορίες, περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση, προσπαθεί να θίξει το ήθος και την προσωπικότητα του διαιτητή, του αγώνα με το Ρέθυμνο. Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά, δεχόμαστε την οποιαδήποτε καλόπι-στη κριτική για τα ανθρώπινα λάθη μας, απαγορεύουμε όμως στον οποιονδή-ποτε να παίζει με την αξιοπρέπεια μας και να μιλά για μονομερή και εσκεμμέ-νη συμπεριφορά. Δυστυχώς ή μη ύπαρξη παρατηρητών διαιτησίας, όπως σαφώς αναφέρει η προκήρυξη της ΕΟΠΕ, με την δικαιολογία ότι τα σωματεία δεν αντέχουν οικονομικά το υπερβολικό κόστος των 250 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο, αφήνει έρμαιο τον διαιτητή στις ορέξεις κάποιων παρα-γόντων οι οποίοι σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ομάδος τους και τις απαι-τήσεις των οπαδών τους, αποφασίζουν για την επάρκεια ή ανεπάρκεια το ήθος και την προσφορά των διαιτητών. Μπροστά σε τέτοιου είδους προκλήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδρά-σουμε, γι αυτό ζητάμε την παρέμβαση του αθλητικού δικαστή, ώστε το συγκε-κριμένο σωματείο να ανακαλέσει ή να αποδείξει τα όσα υποστηρίζει. Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη ύπαρξης παρατηρητή διαιτησίας ο οποίος μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή και το κύρος του αγώνα».

11 σχόλια

  • Comment Link εθνικος Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 09:00 posted by εθνικος

    εγω παντως ημουνα μεσα και επαιζα κιολας.το επιπεδο του διαιτητη φαινετε από τα γελια του αθλητικου δικαστηοτανειδε την αιτιολογια παρακράτησης του δελτιου.ο τυπος ητανε σε υπηρεσια.θα σφυριξει πολλα παιχνίδια φετος....συνεχισε να ερχεσαι στογηπεδο είναι υγιες και γι αυτό αγωνιζόμαστε και εμεις,εκτος και αν καποιοι πιστευουν ότι αυτή είναι η δουλεια μας...ο εθνικος εχει ζητησει χωρο για να φτιξει δικο του γηπεδο από ολουσ τους παραγοντες και φορεις που υπαρχουν και αναλαμβανει την καλυψη ολων των εξοδων.υπαρχουν τα λεφτα και τα σχεδιατου προτζεκτ.

  • Comment Link zorismenos Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 13:35 posted by zorismenos

    Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αφου δεν ησουνα μεσα τραβας ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ που ουτε ο ιδιος ο Μενεσλης δεν τραβαει!Παντως να μην ησουνα μεσα και να σε πιανει τοσο μεγαλος 'πονος' για τον διαιτητη δεν ειναι λογικο!

  • Comment Link εγώ πάντως δεν ήμουν μέσα Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 10:31 posted by εγώ πάντως δεν ήμουν μέσα

    Αγαπητέ ypospiasmene (Vassilis Lazaridis)..
    διαιτητής μου;Εσένα και την ομάδα σου δεν έπαιζε?

    αν εχεις καταλάβει απ'όλα αυτά που γράφω ότι είμαι ο Μενεσλής ή ότι είμαι διαιτητής είσαι βαθιά νυχτωμένος και δεν επιτρέπετε για έναν "υποψιασμένο" σαν εσένα!!!

    Έχεις καταλάβει ότι δεν ήμουν μέσα οπότε η αθώωση δεν ξέρω πως και απο που προκείπτει και επίσης δεν ξέρω και για την παραπομπτη πώς και γιατί έγινε!!!ρώτα τον συμπαίκτη σου ή τον αθλητή σου τι είπαν με τον διαιτητή.Άλλα και τι περίμενες δηλαδή ότι θα γινόταν; Τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών όπως επέβαλαν απο πέρισυ στον Εθνικό και ήταν κεκλεισμένων και ο συγκεκριμένος αγώνας (από την περσινή τιμωρία).

    Φίλαθλός του αθλήματος είμαι αγαπητέ που έχω έρθει πολλές φορές στο Σαλπέας και για την ομάδα σου και για όλες τις ομάδες του Πειραια και γενικότερα της ένωσης μας.

    Η κριτική μου ξεκίνησε με τα βλακώδει σχόλια που διάβασα όχι για να υποστηρίξω τον διαιτητή ή να κατηγορήσω τον Εθνικό.Τα γραφόμενα σας σχολιάζω που είναι παράλογα συμπεράσματα που βγήκαν από ασύνδετα γεγονότα!!!

    Καλή συνέχεια να έχετε στο πρωτάθλημα γιατί πραγματικά ο Εθνικός πρέπει να είναι σε εθνικές κατηγορίες μόνο και μόνο το όνομα του δίνει αίγλη σε ότι πρωτάθλημα συμμετέχει.

  • Comment Link ypopsiasmenos Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 22:06 posted by ypopsiasmenos

    Αγαπητε εγω παντως δεν ημουν μεσα

    Καποια στιγμη πρεπει να φρεναρεις λιγακι...ο διαιτητης ΣΟΥ κος Μενεσλης εγινε δυο φορες ρομπα οταν ο αθλητικος δικαστης αθωωσε συλλογο και αθλητη που ο ιδιος ο διαιτητης ΣΟΥ παρεπεμψε...σωστα αυτα που γραφεις για τις ακαδημιες. Μονο ετσι θα αρχισει το αθλημα να παιρνει κεφαλι και οχι με παραγοντες που αδιαφορουν.

  • Comment Link εγώ πάντως δεν ήμουν μέσα Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 12:48 posted by εγώ πάντως δεν ήμουν μέσα

    Αγαπητέ (παράγοντα) ΝΕΜΕΣΙΣ...

    άποψη μπορεί να έχει οποιοσδήποτε για ότιδήποτε δημόσιο γίνετε.Αρκεί να μην προσβάλει,να μην κατηγορεί και σίγουρα να μην υποκινείτε από άμεσα ή έμεσα συμφέροντα η κριτική του!!!
    πάμε παρακάτω τώρα.

    Θέλεις γήπεδο να διαχειρίζεσαι?Μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει γήπεδο δικό του στην ΕΣΠΕΔΑ (επι ενοικοίου βεβαίως βεβαίως και όχι ιδιοκτητο).Άμα θες η πολιτεία να σου δώσει γήπεδο να διαχειρίζεσαι έχει μείνει κάτι χρόνια πίσω!Γενικότερα όμως αμα θες γήπεδο να διαχειρίζεσαι μπορείς να χτίσεις ένα!
    Επίσης ο δρόμος είναι λίγο ανάποδος από αυτό που σκέφετεσαι. Πάρε κάποιες αρχκές συμβουλες (ΔΩΡΕΑΝ από εμένα), για να εχει δυναμη μια ομαδα πρέπει να έχει κόσμο για να μπορέσει να ζητήσει ώρες στο μοναδικό δυστυχώς γήπεδο του Δ.Πειραιά (βλέπε τις ομάδες του γηπέδου σου ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ).Επίσης υπάρχουν και άλλες λύσεις στην ευρύτερη περιοχή για να αρχίσεις να δημιουργείς ακαδημίες!οι οποίες βέβαια θα αυτοσυντηρούντε με τα χρήματα των παιδιών που θα έχεις.Νοικιάζεις γήπεδο στο ΣΕΦ (βλέπε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), πας σε σχολικό γήπεδο (βλέπε ΤΖΑΒΕΛΛΑ,ΖΑΒΑΡΙΑΝ).Θες και άλλα παραδείγματα;



    Την αγάπη σου για το άθλημα εγώ σχολιάζω γιατι είμαι φίλαθλος του και όχι την αγάπη σου για τον σύλλογο του οποίου είσαι οπαδος!Δεν είναι κατακριτέο αυτό...ο καθένας μας είναι πιο κοντα σε κάποιον σύλλογο.Από τους απλούς φίλαθλους,μέχρι τους παράγοντες έως και δυστυχώς οι οπαδοί!
    Εσύ είσαι παράγοντας και φίλος οτυ ΕΘΝΙΚΟΥ και καλά κάνεις γιατί αν δεν υπήρχες εσύ και άλλοι 2-3 ο σύλλογος δεν θα είχε τμήμα πετοσφαίρισης.

    Δεν ζητησα βραβείο ερευνητή ή ρεπόρτερ.ούτε είπα ότι έψαξα μέχρι το κόκκαλο (ωραία έκφραση ε?) απλά μην λένε πράγματα που καποιοι υποψιασμένοι μόνο μπορουν να συνδέσουν μεταξύ τους και βγάζουν παράλογα συμπεράσματα.

    Μόνος σου ξεσκεπάστηκες και αναφέρεις ότι είσαι κοντά στην ομάδα και την αγαπάς και προσπαθείς γι'αυτή.Πες τώρα ότι είσαι παίχτης και όχι ένας από αυτοόυς που την διοικεί και θα τρελαθώ...δεν χρειάζεται να κάνω έρευνα γιαυτό :)
    άπλά διάβασε τι γράφεις:
    "...πέρα από την αγάπη για το άθλημα υπάρχει και η αγάπη για τον σύλλογο και αυτή οδηγεί στην προσπάθεια. διατήρησης του."