1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2014 17:03

Γιάννης Φάκας: «Στη Παλλήνη με λίγα κάνουμε πολλά»

Την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες στον Α΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών σημείωσε η Παλλήνη και μάλιστα εκτός έδρας στο ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό. Ο Γιάννης Φάκας νίκησε τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό Γιάννη Λάιο και έδειξε πως η επιτυχία της Παλλήνης και στο τουρνουά «Στ.Καλαϊτζής» δεν ήταν τυχαία.

Ειδικά στο 1ο σετ η Παλλήνη άγγιξε το τέλειο κάνοντας την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα αλλά στη συνέχεια η απόδοση της έπεσε και ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές στα σετ αλλά στο τάι μπρέικ η καλή άμυνα και η αποτελεσματικότερη επίθεση της Παλλήνης έκανε τη διαφορά.

Διαιτητές: Μαρκάτσας, Μενεσλής.
Tα σετ: 2-3 (16-25, 25-21, 21-25, 25-19, 13-15)
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Λάιος): Κρέτσης, Κούνας, Σπανός, Λυκουρέσης, Παπακυριακού, Κωστόπουλος/ Αχιλλεόπουλος (λ), Τσαδήμας, Μπαρούτας, Ρεσκ
ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Αντωνάκης, Μπιλλήρης, Λιόντας, Τσικάτος, Μήττας, Κουλοχέρης/ Βογιατζίδης (λ), Χομαγιούν, Μπαλογιάννης.

«Φύγαμε νικητές με μέτρια εμφάνιση»

Ο προπονητής της Παλλήνης Γιάννης Φάκας δήλωσε: «Φτιάξαμε μία ομάδα με λίγα πράγματα και κάνουμε περισσότερα. Αυτό ικανοποιεί τα παιδιά, εμάς τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Με 18.000 Ευρώ μπάτζετ κάνουμε ένα μικρό θαύμα και το ίδιο θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Με τον Πανερυθραϊκός κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο σετ αλλά μετά κάναμε μέτρια εμφάνιση και νικήσαμε με κεκτημένη ταχύτητα. Φύγαμε νικητές με μέτρια εμφάνιση. Δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν σκεφτόμαστε την άνοδο. Σκεφτόμαστε τη κάθε στιγμή, την προετοιμασίας μας και την πορεία μας. Εχω την τύχη να έχω πολύ καλούς αθλητές και άριστους χαρακτήρες που έχουν καταλάβει τη σκέψη μου και προχωράμε πολύ δυνατά σαν ομάδα. Να ξέρετε πως οι καλές ομάδες σε κάθε κατηγορίες δεν γίνονται από επώνυμους και ακριβούς αθλητές αλλά από αθλητές που βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα».

Αποτελέσματα - Βαθμολογία


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ