1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-11-2014 14:44

Ο Εθνικός τη νίκη, η Δραπετσώνα το παράπονο

Την τρίτη του νίκη στον Α όμιλο της Α2 ανδρών σημείωσε ο Εθνικός Πειραώς που επικράτησε με 3-2 στη Δραπετσώνα για την 4η αγωνιστική. Ο αγώνας είχε ένταση, αλλά ικανοποίησε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Η Δραπετσώνα ωστόσο έχει παράπονα από τους διαιτητές Νικολόπουλο και Τοψιδέλη για έναν άσσο του Δεληπρίμη που δόθηκε άουτ σε κρίσιμο σημείο του πρώτου σετ. Θεωρούν ότι αυτή η φάση ίσως να άλλαζε την μοίρα του αγώνα.


Το ματς ξεκίνησε και μετά από αμοιβαία συννενόηση οι δύο ομάδες έχασαν το πρώτο τους σέρβις, ο Παπαθανασίου για τη Δραπετσώνα και ο Σιώπης για τον Εθνικό, σύμφωνα με την παρότρυνση που δεχτήκαν οι ομάδες από τον Πήγασο Νέου Κόσμου, για να ενώσουν την φωνή τους στο αίτημα για την απελευθέρωση της Ghoncheh Ghavami, της 25άχρονης Ιρανοβρετανής η οποία κρατείται από τις 20 Ιουνίου σε φυλακή της Τεχεράνης πληρώνοντας την συμμετοχή της σε μια διαδήλωση όπου μαζί με άλλες Ιρανές ζητούσαν να τους επιτραπεί το δικαίωμα να παρακολουθήσουν αγώνες του World League.

Στο 1ο σετ, οι ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το 23-22. Όμως στο σημείο αυτό, ένα άουτ σερβις του Δεληπρίμη, που η Δραπετσώνα διαμαρτύρεται για άσσο, άλλαξε τη ροή του σετ, ενώ στη συνέχεια ο Εθνικός πιο ψύχραιμος κατάφερε και προηγήθηκε με 0-1. Στο 2ο σετ, ο Εθνικός ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας μεγάλες διαφορές και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-2, εκμεταλλευομένος άριστα τα λάθη των αντιπάλων. Στη συνέχεια η Δραπετσώνα ανεβασε κατακόρυφα την απόδοσή της με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει εύκολα σε 2-2. Το 5ο σετ, είχε εξέλιξη που έσπαγε καρδιές. Οι ομάδες πήγαν πόντο - πόντο μέχρι το 12-12, όμως ο Εθνικός πιο ψύχραιμος σε αυτά τα κρίσιμα σημεία, κατάφερε να κατακτήσει το δίποντο.


Τα σετ: 2-3 (24-26, 18-25, 25-14, 25-17, 13-15)

ΔΡΑΠΕΤΩΝΑ (Πλήθης):
Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Μπαλτάσης, Βουλγάρου, Κογκαλίδης/ Ρούσσος (λ), Τζανετουλάκος, Δελιπρίμης, Μαλαματίνας, Φέλερης, Στρατηγός
ΕΘΝΙΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Μανιάτης, Σιώπης, Λαμπρινός, Δημήτριος, Τραπεζουντίδης, Χατζηδημητρίου/ Κουζουδάκης (λ), Ξυλούρη, Αδαμόπουλος, Γκανιάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ