1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2014 17:51

Ο Νίκος νίκησε το Μανώλη και τα Χανιά στην κορυφή (video)

Μόνο στο 2ο σετ δυσκολεύτηκαν τα Χανιά απέναντι στη μαχητική Δραπετσώνα σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του Α΄ομίλου Α2 ανδρών. Πρόσωπα της αναμέτρησης τα αδέλφια Δελιπρίμη που βρέθηκαν αντίπαλοι στο φιλέ ενώ στην κερκίδα τους καμάρωνε η μητέρα τους. Τελικά ο Νίκος νίκησε τον Μανώλη.

Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή επικράτησε με 3-0 σετ στο κατάμεστο γυμναστήριο των Χανίων και οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 2ο σετ η Δραπετσώνα είχε προβάδισμα στο σκορ αλλά στο φινάλε τα Χανιά βρήκε τις λύσεις και πήρε το σετ έστω και με επεισοδιακό τρόπο.

Tα σετ: 3-0 (25-18, 25-23, 25-14)

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουτσουρής): Καπίρης, Κουτρουμπάκης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής, Κουτρουμπάκης Ν., Πολυμερόπουλος (λ) / Καλογεράκης, Δελιπρίνης, Καλτσούνης

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Πλήθης): Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Μαλαματίνας, Μπάλτσης, Ρούσσος (λ) / Φελερής, Κογκαλίδης, Δελιπρίμης.

 

«Είμαι απαιτητικός»

O προπονητής του ΣΦΠ Χανίων Νίκος Μπουτσουρής δήλωσε στην κάμερα του Κρήτη TV: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνολική απόδοση. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Δε κρατήσαμε καλό ρυθμό. Ο αντίπαλος μας ήταν ιδιαίτερα μαχητικός μη έχοντας να χάσει τίποτα. Εχουμε διαφορετικούς στόχους με τη Δραπετσώνα. Εμείς πρέπει να κοιτάμε το σπίτι μας και την ομάδα μας. Έρχονται παιχνίδια με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Η δουλειά συνεχίζεται. Είμαι απαιτητικός και με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Παίζουμε για αυτόν τον κόσμο και δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα».

«Εχουμε μπάτζετ 9.000 Ευρώ»

Ο προπονητής της Δραπετσώνας Γιάννης Πλήθης είπε στην κάμερα του Κρήτη TV: «Συγχαρητήρια στα Χανιά. Νίκησαν δίκαια. Είναι η καλύτερη ομάδα στον Α΄όμιλο της Α2. Εμείς έχουμε μπάτζετ 9.000 Ευρώ για όλους τους παίκτες και τα Χανιά έχουν μπάτζετ 140.000 Ευρώ. Έχω ομάδα με νεαρά παιδιά. Οι παίκτες γεννηθέντες από το 1991 μέχρι το 1997 και σκοπός μου είναι να παίζουμε ωραίο βόλεϊ. Προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα στην Α2. Τα Χανιά έχουν ρόστερ που θα το ζήλευαν και ομάδες Α1. Σε όλες τις θέσεις έχουν ισάξιους αναπληρωματικούς. Όταν τα Χανιά βγουν στα μπαράζ θα κοντραριστούν για την άνοδο με τον Ηρακλή και την Παναχαϊκή που είναι οι αντίπαλοι των Χανίων για την άνοδο».

*Δείτε το ρεπορτάζ του Κρήτη TV

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ