1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-11-2014 15:31

Επικίνδυνη αποστολή στη Θεσσαλονίκη ο ΣΠΑΚ

Στη Θεσσαλονίκη και την Πολίχνη ταξιδεύει ο ΣΠΑΚ. Εκεί, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πήγασο σε ένα σημαντικό παιχνίδι ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες κατέκτησαν αμφότερες το πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα στη ΧΑΝΘ και στοχεύουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους γνωρίζοντας ότι τους δίνεται η ευκαιρία σε ένα τέτοιο ματς.

Βέβαια, η αυριανή αναμέτρηση αποτελεί το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του ΣΠΑΚ στο νέο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τη δεύτερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη, μετά την πρεμιέρα στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή. Η νίκη επί της ΧΑΝΘ έφερε χαμόγελα στις τάξεις των Ερυθρόλευκων που γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν τη δέουσα σοβαρότητα κόντρα στον Πήγασο, ο οποίος θα δώσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα και σίγουρα στοχεύει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Το θετικό για την ομάδα του Φώτη Αλεξίου είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του νεοαποκτηθέντα πασαδόρου Αναστασίου που δεν υπολογίζεται ακόμη και το καρδιτσιώτικο σύνολο θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό, διεκδικώντας πέραν της καλής εμφάνισης και την ευκαιρία για συγκομιδή βαθμών στην αρχή της σεζόν.

Η αποστολή του ΣΠΑΚ θα αναχωρήσει στις 12:30 για τη Θεσσαλονίκη, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για τις 18:00 στο κλειστό της Πολίχνης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ