Εκτυπώστε τη σελίδα
29-10-2014 20:11

Ιστορική πρώτη αναμέτρηση Κομοτηνής - ΓΕΑ για την Α2 ανδρών!

Η Θράκη έχει την τιμητική της την εφετινή αγωνιστική περίοδο σε Volley League και Α2 ανδρών καθώς για πρώτη φορά τέσσερις ομάδες αγωνίζονται στις δύο κορυφαίες κατηγορίες.

Και δεν αναφερόμαστε στον ανταγωνισμό Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα στη Volleyleague αλλά στο μεγάλο ντέρμπι του Γ΄ομίλου στην Α2 ανδρών μεταξύ της ΑΕ Κομοτηνής και της ΓΕ Αλεξανδρούπολης. Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α2 μετά από 15 χρόνια και θα αναμετρηθεί για πρώτη φορά στην κατηγορία με την ΓΕΑ. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει αγώνες μόνο για τα τοπικά και παλαιότερα για την Β΄Εθνική ανδρών αλλά στην Α2 ανδρών σύμφωνα με τα κιτάπια μας θα είναι η πρώτη αναμέτρηση!Το ντέρμπι της Θράκης θα γίνει το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 19.00 στην Κομοτηνή και οι γηπεδούχοι που έχουν κάνει σημαντική πρόοδο σε θέματα προβολής και μάρκετινγκ έχουν βγάλει και αφίσα!

Να σημειωθεί πως η ΑΕ Κομοτηνής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Α2 τη σεζόν 2000-01 αφού είχε προηγηθεί το πέρασμα από την Α1 ανδρών τη σεζόν 2997-98 με την 10η θέση. Την 10η θέση στην Α1 είχε πάρει και τη σεζόν 1989-90 στην πρώτη της παρουσία. Η ΓΕΑ που έχει γεννήσει και έχει αναδείξει πολλά μεγάλα αστέρια του ελληνικού βόλεϊ με πρώτο και καλύτερο τον Μάριο Γκιούρδα ανέβηκε εφέτος για πρώτη φορά στην Α2 ανδρών.