1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-10-2014 18:06

Αλλαγή ώρας στο Ροδίων Άθλησις - ΟΠΕΡ

Την αλλαγή της ώρας στο παιχνίδι με τον ΟΠΕΡ αποφάσισε η Ροδίων Άθλησις μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Ρόδου εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου και προσκαλεί τον κόσμο στον αγώνα. 

Το δελτίο τύπου της ομάδας:

Μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας, ΟΠΕΡ Ρεθύμνου, η ώρα του προγραμματισμένου αγώνα Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Α2 κατηγορίας Ανδρών, άλλαξε. Ο μεταξύ μας αγώνας θα διεξαχθεί τελικά στις 12:30 την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα για την πορεία της ομάδος μας, μιας και ο αγώνας προβλέπεται να είναι δύσκολος για μας, αφού στην αντίπαλη ομάδα βρίσκεται το «δίδυμο» Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης της Εθνικής Ομάδος Beach Volley.

3 σχόλια

  • Comment Link για να μην ξεχνιομαστε Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 14:30 posted by για να μην ξεχνιομαστε

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ-Η ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ Σ'ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚ;;;

  • Comment Link frent Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 06:15 posted by frent

    Αστο είναι στρατιώτης του κυρ Στέφανου ο Κυριάκος,ξέρει αυτός...

  • Comment Link εκδικηση Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 20:18 posted by εκδικηση

    Φροντισε Κυριακο να μη λυπηθεις αυτον που θαρθει κ χρωσταει σε εμας τους 2 τα περισσοτερα!!!!!!!Ξερεις εσυ!!!!!Κι ασ παιζουν οι δικοι μασ του beach

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ