Εκτυπώστε τη σελίδα
28-10-2014 22:25

Πρασανάκης: «Εξίσου καλή και η συνέχεια»

Στο prismasport.gr μίλησε ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕΡ Μανώλης Πρασανάκης, μετά την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2.

Κάναμε το δύο στα δύο και γενικότερα ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είχαμε διαβάσει καλά τον Μίλων, που είναι μία ομάδα με νέους παίκτες και δυνατά σημεία, τα οποία δεν τους αφήσαμε να τα δείξουν. Είχαμε καλά σερβίς, στα διαγώνια μπλοκ είχαμε στηθεί πολύ ωραία, όπως έπρεπε να κάνουμε και δεν αφήσαμε περιθώρια στο Μίλωνα. Η εικόνα της δεν είναι αυτή, είναι για παραπάνω αλλά δεν την αφήσαμε να παίξει και να αφομοιώσει το επιθετικό παιχνίδι που παίζει συνήθως>>.

«Όσο αφορά τη συνέχεια, έχουμε να διαχειριστούμε δικές μας ιδιαιτερότητες. Έχουμε μία ομάδα που είναι καινούργια, με ένα κορμό από πέρυσι, αλλά και με νέους βασικούς παίκτες. Με παίκτες που έχουν μεγάλη κλάση και προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο. Επίσης, περιμένουμε και κάποια άλλα παιδιά να επιστρέψουν.Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Η προετοιμασία κύλησε αρκετά γρήγορα, σε σχέση με τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνουμε, αλλά βρίσκουμε γρήγορα τα βήματά μας. Τα παιδιά έχουν διάθεση, το κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό και αυτό είναι το σημαντικότερο>>.

Γενικότερα, η φετινή ομάδα του ΟΠΕΡ προσπαθεί να βρει τα βήματά της για να πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια και να γίνει τόσο δυνατός και ακόμα καλύτερος σε σχέση με το παρελθόν που τον συνδέει. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ό,τι έχω ζητήσει έχει γίνει και με το παραπάνω. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή, αρκεί να δεθούμε ακόμα περισσότερο. Χρειαζόμαστε δουλειά μέσα στο γήπεδο και αυτό το γνωρίζουν τα παιδιά».