Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-10-2014 13:21

Επιστράτευσε Ντονά για να νικήσει την Παλλήνη 3-2

Η Παναχαϊκή μετά από ένα χρόνο στην Volleyleague είχε «ξεχάσει» τις δυσκολίες της Α2 και η Παλλήνη φρόντισε να της υπενθυμίσει από τη 2η κιόλας αγωνιστική πως δεν θα κάνει περίπατο στον Β΄όμιλο.

Με τον Ντονά να επιστρατεύεται έστω και ανέτοιμος στο 2ο σετ και τον Βασιλάκο να είναι άρρωστος, οι «ροσονέρι» πέρασαν δια πυρός και σιδήρου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους επικρατώντας δύσκολα 3-2 της Παλλήνης για τον Β΄όμιλο.

Η Παλήνη του Γιάννη Φάκα άλλη παρά την ήττα της έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες της. Κατάφερε μάλιστα να επιβάλει το ρυθμό της στον αγώνα και να πάρει το 1ο σετ. Η Παναχαϊκή επέστρεψε παίρνοντας εύκολα το δεύτερο σετ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη διαφορά για το 15-22 αλλά η Παναχαϊκή με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρουμελιώτη ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας στο 23-24, όμως, ο Μήττας τελείωσε το σετ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου κατακτώντας πάλι εύκολα το 4ο σετ.

Στη ρουλέτα του 5ου σετ η Παναχαϊκή δείχνοντας μεγαλύτερη δύναμη σε σερβίς και μπλοκ αλλά και εμπειρία από τάι μπρέικ πήραν τη νίκη που της διατήρησε το αήττητο.

Διαιτητές: Μπακλέσης, Γκόλφης

Τα σετ: 3-2 (21-25, 25-16, 23-25, 25-15, 15-7)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης, Λιβαθηνός, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Βασιλάκος, Γεωργακόπουλος / Μ. Ρουμελιώτης (λ), Χρηστιάς, Ντονάς, Καραμπέρης.

ΠΑΛΛΗΝΗ (Φάκας): Λιόντας, Τσικάτος, Μήττας, Μπιλλήρης, Αντωντάκης, Κουλοχέρης / Βογιατζίδης (λ), Μπαλαγιάννης, Γκίκας, Αγγελής.