Εκτυπώστε τη σελίδα
19-10-2014 15:04

Παπασιδέρης, Θεοδωρόπουλος έφεραν το τρίποντο στη Κύζικο

Η Κύζικος Νέας Περάμου ξεκίνησε με νίκη στον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών και μάλιστα στο ντέρμπι της Ριζούπολης με τον μαχητικό Απόλλων με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπακοδήμου που έχει θέσει ως πρώτο μεγάλο στόχο τα μπαράζ ανόδου προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά στη συνέχεια ο Απόλλων του Κώστα Νικηφορίδη με πρωταγωνιστή τον Χατζηκάλφα πέρασε στην αντεπίθεση, μείωσε σε 2-1 σετ και κόντραρε μέχρι τον 20ο πόντο του 4ου σετ. Η Κύζικος με τους Θεοδωρόπουλο, Παπασιδέρη είχε περισσότερες λύσεις και πήρε το τρίποντο. Η ομάδα της Νέας Περάμου θα αρχίσει από αύριο προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Οδυσσέα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής από το περσινό πρωτάθλημα.

«Ηταν ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας απέναντι σε πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα. Έγινε ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Μετράει η νίκη για πολλούς λόγους και κυρίως για την αυτοπεποίθηση της ομάδας», είπε είπε στο volleynews.gr ο τεχνικός της Κύζικου Γιώργος Μπακοδήμος.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά όταν βρήκαμε ρυθμό κάναμε το παιχνίδι μας και μας μένει η στεναχώρια που δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας και τους στόχους του αλλά πάντα κοιτάμε το καλύτερο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δώσαμε στην πρεμιέρα. Στη συνέχεια θα παίξουμε πολύ καλύτερα», είπε στο volleynews.gr ο προπονητής του Απόλλωνα Κώστας Νικηφορίδης.

Διαιτητές: Μόσχος, Σταρίδας.

Tα σετ: 1-3 (20-25, 19-25, 25-20, 21-25)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Νικηφορίδης): Κουμουνδούρος, Χατζηκάλφας, Λένας, Καραγιώργος, Φραγκιαδάκης, Χριστοδούλου / Κοτσαμπάσης (λ), Χριστοφοράκης Γιαννόπουλος, Παπαστέλιος.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Μπακοδήμος): Παπασιδέρης, Θεοδωρόπουλος, Τσέργας, Μπεκιάρης, Βαρδής Στράτος, Βαρδής Χρήστος / Πλεμένος (λ), Λιότας.