1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 02:08

H Παναχαϊκή νίκησε τον ΑΓΣΙ «έχασε» τον Ντονά

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε την προσπάθεια επιστροφή της στη Volleyleague από τα Γιάννενα όπου νίκησε με 3-0 τον τοπικό ΑΓΣΙ και πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στην κατηγορία. Άτυχος της αναμέτρησης ο ακραίος της Πανχαϊκής Στάθης Ντονάς ο οποίος 6-6 του 1ου σετ σε προσπάθεια σερβίς έπαθε τράβηγμα στον τετρακέφαλο και έγινε αλλαγή με τον Θάνο Γεωργακόπουλο.

Οι γιαννιώτες στο 2ο σετ προηγήθηκαν 10-5 και 15-12 αλλά η εμπειρία της Παναχαϊκής και το αποτελεσματικό σερβίς έκαναν τη διαφορά. Πάντως, ο ΑΓΣΙ μετά την παραχώρηση του Φίλιππου Μάντζιου αλλά και του Ναπολέων Οικονόμου έχουν χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής τους.

Διαιτητές: Γκόλφης, Μπακλέσης.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 12-25, 21-25)

ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Γιωργάκης, Χονδρός, Κλούρας, Σιάμπαλης, Τσουμάνης, λίμπερο ο Μυλωνάς, Κυπριανός / Δίβαρης, Μάτζιος, Αλεξίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Ν. Ρουμελιώτης, Λιβαθηνός, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Βασιλάκος, Ντονάς / Μ. Ρουμελιώτης (λ), Γεωργακόπουλος, Στούπη, Μούρτζης, Χρηστιάς, Καραμπέρης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ