1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2014 14:53

Ο πατέρας Λάιος εξυμνεί τον γιο του

Ο Γιάννης Λάιος μίλησε στο volleynews.gr μετά το τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής». Άφησε απ'έξω το αγωνιστικό κομμάτι και μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στον γιο του, Αλέξανδρο και την διαδρομή του ίδιου.

«Δεν είναι περίεργο να παίζει αντίπαλος πατέρας και γιος. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου βρέθηκε αντίπαλος μου, γράψαμε ιστορία (γέλια) μπορεί να έχει ξαναπαίξει πατέρας και γιος μαζί αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. Άξια ο Αλέξανδρος έχει φτάσει εκεί που είναι, λίγος κόσμος ξέρει την διαδρομή του, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν μωρό στα 4 και ερχόταν στο Καραϊσκάκη και έπαιζε με τις μπάλες, όταν εγώ έκανα προπόνηση στην Εθνική ομάδα. Η αγάπη αυτή συνεχίστηκε στο σχολείο, επειδή όμως δεν υπήρχε ομάδα βόλεϊ, πήγε στο χάντμπολ, κατακτώντας μάλιστα και το παγκόσμιο στο σχολικό. Παράτησε το πολυτεχνείο μετά από 4 χρόνια γιατί ήθελε να ασχοληθεί με το βόλεϊ και τα παιδιά».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στον τελικό με την Παλλήνη: «Κάνουμε μία νέα προσπάθεια εδώ στον Πανερυθραϊκό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε μοντέρνο και γρήγορο βόλεϊ. Με την Παλλήνη αν και ήμασταν σωστοί στο μπλοκ δεν μας βγήκε, σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας που είχε τα διπλάσια.

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyfan...daros Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 04:52 posted by Volleyfan...daros

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΔΕΣ; KAI ΕΓΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΜΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΡΕΤΣΗΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ (αλήθεια που βρήκε τόσο χρήμα η φτωχογειτονιά ;) ΧΑΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΥΛΙΚΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ