1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2014 03:04

«Χωρίς μισθούς και χωρίς μισθοφορικές μετεγγραφές»

Στο «Ροδίων άθλησις» προχωρούν με αργά αλλά σταθερά βήματα θέλοντας να μην κάνουν λάθη στον προγραμματισμό εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου έχει θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια «διαρκείας» τα οποία παρουσιάζουν ζήτηση. Αυτός είναι ο λόγος που αναγκάζει τους ιθύνοντες, να σκέφτονται να μετακομίσουν σε μεγαλύτερης χωρητικότητας γήπεδο τουλάχιστον για ορισμένα παιχνίδια της περιόδου και κύρια αυτά που θα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για το λόγο αυτό επιδιώκεται να γίνει συνάντηση με την διοίκηση του Βενετοκλείου, για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της, αλλά και για να ζητηθούν κάποιες ώρες προπόνησης την εβδομάδα.

Ψάχνει προπονητή

Στο μεταξύ δεν προχώρησε καθόλου η περίπτωση συμφωνίας με τον κ. Τρατσέλα, για τον οποίο δεν θα πρέπει να παραλείπεται το γεγονός  πώς είναι οικογενειάρχης και σκέφτεται τα πάντα, πριν απαντήσει θετικά η αρνητικά στην Ροδίων άθλησις .

Ο κ. Τρατσέλας διαμήνυσε στους ιθύνοντες της Ρ.Α. πώς δεν μπορεί να απαντήσει πριν τις 15 Ιουλίου περίπου, αλλά και η ομάδα από την πλευρά της δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τότε, καθώς θέλει να προχωρήσει την οργάνωση της για την Α2.

Όπως έγινε γνωστό, πέφτουν ματιές και στην αθηναϊκή αγορά των προπονητών και από την άλλη, βαδίζουν με βάση το μπάτζετ το οποίο θα ανεβεί αν τελικά συμφωνηθεί να έρθει προπονητής από την Αθήνα

Μετά τον Γκένοφ δύο μεταγραφές

Πέρα από την περίπτωση της απόκτησης του Ντάνιελ Γκένοφ από την Τελχινίδα,  το Ρ.Α. ρίχνει ματιές στον τοπικό χώρο του βόλεϊ. Σύμφωνα με τη διοίκηση, υπάρχουν δυο περιπτώσεως οι οποίες απασχολούν το Ρ.Α., αλλά τα ονόματα των παιδιών που επιδιώκεται η απόκτηση τους, δεν έγιναν γνωστά για ευνόητους λόγους.
Με δεδομένο πως γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης από τον τοπικό χώρο.

«Δεν έχει ξαναγίνει»

Ο νέος υπεύθυνος της ομάδας  Παναγιώτης Κουνάκης τοποθετήθηκε σχετικά αναφέροντας:«Το Ροδίων άθλησις είναι η μόνη ομάδα με γηγενείς  παίχτες που θα παίξει σε εθνική κατηγορία χωρίς μισθούς. Το οποίο θα διατηρήσει.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Τώρα μαζεύουμε όλη την “αφρόκρεμα” του ροδίτικου βόλεϊ χωρίς χρήματα, με διάθεση και από τις άλλες ομάδες να μην κόψουν τα φτερά κανενός νέου. Το Ροδίων άθλησις για όλους όσοι έχουν ασχοληθεί με τα αθλητικά σε τοπικό επίπεδο δείχνει το δρόμο. Όλες αυτές οι μεγάλες ιδέες που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ειδικά στο ποδόσφαιρο με ένα μεγάλο budget και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο νησί από πλευράς ταλέντων ώστε να έχουμε μια ομάδα στην Α¨ εθνική όπως μας αξίζει, κόλλησαν.
Το Ροδίων άθλησις απλά μας έδειξε τι μπορεί να κάνει μια καλή παρέα όταν αγαπάει και διασκεδάζει το άθλημα και επαναλαμβάνω χωρίς μισθούς και χωρίς μισθοφορικές μετεγγραφές.
Αυτή τη στιγμή στο νησί σε εθνικές κατηγορίες έχουμε τον Kολοσσό στην Α1, το Ροδίων άθλησης στην Α2 του βόλεϊ και τον ΑΣ Δωδεκάνησος που έχω την τιμή να είμαι μέλος.
Εύχομαι να έχουμε και μια ποδοσφαίρου σύντομα. Είναι δυνατόν να μην καμαρώνεις για αυτή την ομάδα;»
Όπως γνωστοποιήθηκε χθες το «Ροδίων άθλησις»  θα μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις ενώ θα δοθεί συνέντευξη τύπου για τον σκοπό αυτό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα κι εκεί θα υπάρξουν και ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα».

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ