1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-10-2014 20:52

Φινάλε με νίκη για την Κύζικο (video)

Ο αγώνας της ΓΕΜ με την Κύζικο Νέας Περάμου έριξε την αυλαία του τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Μεσολογγίου. Η Κύζικος επικράτησε με 3-1 καθώς εκμεταλλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη της ΓΕΜ. 

Αυτά τα λάθη την έφεραν μπροστά στο 2-0, ωστόσο στο τρίτο σετ, οι φωνές του Σταύρου Σταματόπουλου προς τους παίκτες του, σε συνάρτηση με την βοήθεια του κοινού έφεραν τους γηπεδούχους να προηγούνται από την αρχή του σετ και να το κατακτούν με σκορ 25-19.

Στο τέταρτο σετ, οι δυο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι το 21-21, αλλά σε εκείνο το σημείο τρεις αναπάντητοι πόντοι της Κυζλθκου (με ένα μπλοκ άουτ και δυο μπλοκ) θα κάνουν το σκορ 21-24, με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει το τελικό 22-25 και 3-1 σετ.

Τα σετ: 19-25,14-25, 25-19, 22-25.

ΓΕΜ (Σταματόπουλος): Σπανός, Κανάς Β, Χασάπης, Ηλίου, Υφαντής, Σακκάς (Λ), Σαρτζής, Κοντοδημόπουλος, Καυμενάκης, Στεφόπουλος, Κανάς Σ, Σαλαβασίλης.

ΚΥΖΙΚΟΣ (Μπακοδήμος): Μπεκιάρης, Μελλες, Τσέργας, Πεφάνης, Θεοδωρόπουλος, Βαρδής Χ, Λιώτας (Λ), Βαρδής Σ, Παπασιδέρης, Πλεμμένος, Σόφρας (Λ), Κρουστάλλης.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ