1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2014 13:09

Διήμερο μνήμης και στήριξης η Δραπετσώνα

Για το σαββατοκύριακο 11-12/10/14, η Δραπετσώνα έχει προγραμματίσει ένα διήμερο γεμάτο βόλεϊ.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 17.00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας σε επίπεδο ανδρών μεταξύ της Δραπετσώνας και του Πανερυθραϊκού. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα αυτού, έγκειται στο γεγονός ότι στην είσοδο θα υπάρχει εισιτήριο για τους θεατές πάνω των 16 χρονών και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά αθλητικού υλικού, που θα προσφερθούν στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο τουρνουά μίνι βόλεϊ ''Αριστείδης Παπαμιχαήλ'', στο οποίο θα μετάσχουν οι μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων της πόλης και θα είναι αφιερωμένο στον πρόσφατα θανόντα Πρόεδρο του συλλόγου Αριστείδη Παπαμιχαήλ.

Με τον τρόπο αυτό, αισθανόμαστε ότι τιμούμε τη μνήμη αυτού του τεράστιου ανθρώπου και κρατάμε μια αλληλέγγυα στάση ειδικά προς τα σχολεία της πόλης μας, των οποίων επιζητούμε τη συνεργασία τους, γιατί μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα, ενώ όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Φιλαθλος της Α2 Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 10:30 posted by Φιλαθλος της Α2

    Κατι κινειται φετος στη Δραπετσωνα.Καλες ιδεες,να δουμε αν θα ακολουθησουν και αλλοι συλλογοι.Οι ομαδες της Α1 πρεπει να βοηθησουν τις μικροτερες και να δειξουν τον δρομο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ