1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2014 17:13

Δεν ψάχνει για αντί-Πεφάνη η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συμφώνησε σε όλα με την Κύζικο για την παραχώρηση του έμπειρου ακραίου, Ανδρέα Πεφάνη και απλώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όμως, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη για την πίσω ζώνη. Η λύση θα δοθεί εκ των έσω και απόφαση είναι να αποκτηθεί ακραίος ως αντικαταστάτης του Πεφάνη μόνο εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό από την Volleyleague.

Άλλωστε, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η Παναχαϊκή όπως και όλες οι ομάδες της Α2 Εθνικής, η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί για τις ομάδες της Α2, αλλά υπάρχει το παράθυρο των ελεύθερων παικτών που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 Εθνική, και βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα τους. Τέτοιο παίκτη μπορεί να αποκτήσει η Παναχαϊκή μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Το θέμα είναι ότι τέτοιοι παίκτες που να κάνουν και τη διαφορά ή τέλος πάντων να είναι αξιόπιστοι και να είναι ελεύθεροι, αυτή την εποχή είναι δυσεύρετοι! Και όσοι υπάρχουν έχουν προτεραιότητα τις ομάδες της Α1 Εθνικής και μόνο εάν δεν βρουν συμβόλαιο στην Κατηγορία των μεγάλων θα δεχτούν να παίξουν στην Α2.

Θυμίζουμε ότι για την πίσω ζώνη η Παναχαϊκή έχει μόνο δύο ακραίους με εμπειρία από την Α2 Εθνική, τον Κώστα Βασιλάκο και τον νεαρό Θάνο Γεωργακόπουλο, ο οποίος πέρυσι έπαιξε με την μορφή δανεισμού δανεικός στην Ολυμπιάδα και πήρε αρκετό χρόνο επιστρέφοντας το καλοκαίρι πιο έτοιμος στους «κοκκινόμαυρους». Ακόμη για την πίσω ζώνη υπολογίζεται ο Στάθης Ντονάς, ο οποίος είναι διαγώνιος αλλά την σεζόν 2012-2013, που η Παναχαϊκή κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε στην Α1 Εθνική, αγωνίστηκε ως ακραίος. Συνεπώς έχει την εμπειρία της θέσης από την Α2 Εθνική και σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί, αλλά κλασικός ακραίος δεν είναι.

Όσον αφορά τον Πεφάνη, με την μετακίνηση του στνη Κύζικο ενισχύεται μια ομάδα, την οποία είναι πολύ πιθανό η Παναχαϊκή να την βρει αντίπαλο στα μπαράζ ανόδου στην Α1. Το λέμε αυτό γιατί ο Κύζικος μετέχει στον Α' Ομιλο της Α2 και μαζί με τα Χανιά είναι από τα φαβορί για την πρωτιά.

pelop.gr

2 σχόλια

  • Comment Link panatha 13 Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 09:52 posted by panatha 13

    ρε φιλε καθεσαι και ασχολείσαι μαζι τους ακομη εμας παραλιγο να μας ανοιξουν το λακκο αλλα επεσαν οι ιδιοι μεσα τους συχαθει ολο το φιλαθλο κοινο ανεξαρτήτως οπαδικης προτίμησης

  • Comment Link Jango Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 07:02 posted by Jango

    Κουβαρνταδες οπως παντα τα αδερφια! Νομιζω οτι ο Ραντουνοβιτς δεν ειναι ελευθερος δυστυχως.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ