Εκτυπώστε τη σελίδα
01-09-2014 15:46

Δανεικός στην ΓΕΑ ο Καβαρατζής

Με τα χρώματα της ΓΕ Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καβαρατζής, που επιστρέφει στην σάλα μετά από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας του τραυματισμού του αλλά και μια εντυπωσιακή πορεία στην άμμο, όπου για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε πανελληνιονίκης στο μπιτς βόλεϊ.


Πέρυσι ο Καβαρατζής είχε κατακτήσει την πρώτη θέση με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U19 ενώ φέτος επανέλαβε στο Ρίο τον θρίαμβο παρέα με τον Γιάννη Βραχνά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U22. Μετά τραυματίστηκε μεν στους Βαλκανικούς,αλλά επέστρεψε κανονικά και συμμετείχε στις πρώτες προπονήσεις του Εθνικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνεννόηση με τον προπονητή του Σάκη Μουστακίδη αποφασίστηκε φέτος να αγωνιστεί με την έτερη ομάδα της πόλης, την ΓΕΑ που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, αφού δύσκολα θα υπήρχε χώρος για να αγωνιστεί στην Volley League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καβαρατζής είναι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Ανήκει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου μόλις πέρυσι παρέα με τον Κοντοστάθη υπέγραψαν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, από το οποίο έχει συμπληρωθεί μόλις ο πρώτος χρόνος.

thrakisports.gr