1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 15:57

Την επόμενη εβδομάδα η παρουσίαση του «Γηραιού»

Η νέα χρονιά για το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες για επιστροφή στην φυσική του θέση, εκεί όπου έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες του αθλήματος στη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, όλο το ρόστερ (παλιοί και νέοι παίκτες), το προπονητικό τιμ και οι συνεργάτες του, θα παρουσιαστούν στο "κυανόλευκο" κοινό, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ Ηρακλής την Τετάρτη (3/9) στις 19.00 στην αίθουσα τροπαίων, η οποία βρίσκεται στα γραφεία του Ερασιτέχνη στο Κατσάνειο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

«Την Τετάρτη 3/9/2014 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του Ερασιτέχνη».
Περισσότερα από την κατηγορία: « Χαμός στην Κομοτηνή (video) Η νέα Παλλήνη »

1 σχόλιο

  • Comment Link KING IRAKLIS Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 09:53 posted by KING IRAKLIS

    αυτά τα καραγκιοζιλίκια να μην κάνανε στον Ηρακλή και όλα θα ήταν καλύτερα.Δηλαδή τι θα παρουσιάσουν; Τον άλλοτε κραταιό αυτοκράτορα που κατάντησε να βολοδερνει μετάξύ Α2 και διάλυσης; Τον σαρανταπεντάρη Μποζίδη που γύρισε κυρίως για να αναλαβει τις ακαδημίες του φίλου του και μιας και ήρθε και επειδή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο θα παίξει κιόλας; Θα παρουσιάσει μήπως τους μεγαλεπήβολους στόχους που αφορούν επιστροφή στην Α1; Μήπως θα παρουσιάσει την ανύπαρκτη διοίκησή του; Όλα αυτά είναι ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή. Αυτοί που θα μιλήσουν ως διοίκηση θα μας πουν τα ονοματά τους και τι ακριβώς είναι; Από πού προέκυψαν ως διοίκηση; Αν η ομάδα έχει διοίκηση που έχει δικαίωμα υπογραφής; Αν η ομάδα σε περίπτωση που τερματίσει πρώτη θα μπορέσει να παίξει στην Α1 δηλαδή αν θα μπορέσει να πάρει αδειοδότηση; Θα μπορέσουν να μας πουν αν έχει ρυθμιστεί το χρέος; Αν έχουν υπολογίσει τα χρωστούμενα σε δεκάδες αθλητές; Αν μπορέσουν να μας απαντήσουν σε όλα αυτά τότε θα πιστέψουμε ότι η ομάδα πάει για άνοδο.Αν όχι τότε κοροιδεύουν τον κόσμο και είναι υπόλογοι πέρα από τη διάλυση του ερασιτέχνη και για κοροιδία αισχίστου είδους. Γιατί αν ελπίζουν σε υποσχέσεις πολιτικών ή κάποιων παραγόντων του βόλει για υποθετικά πράγματα, πλανώνται πλάνην οικτράν. Θα μας πουν για την περιουσία κι αν έγινε κάτι για να μην πέσει στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ; Η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών είναι ή όχι σε ισχύ; Αυτά θέλουν απαντήσεις και όχι κούφια λόγια και πόζες για φωτογραφίες οπαδικών σάιτ που τελικά έχουν αποδειχθεί εξίσου υπεύθυνοι για την κατάντια του συλλόγου μαζί με αυτούς που εδώ και 2 χρόνια έχουν συνηθίσει τον κόσμο μόνο σε υποβιβασμούς. Κυριοι η παρουσιαση αυτού του Ηρακλή το μόνο που κάνει είναι να πληγώνει ακόμα περισσότερο το σύλλογο όμως εσείς στην κοσμάρα σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ