1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2014 12:41

Τριπλό χτύπημα για Μακεδονικό

Την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τσαγγαλίδη, καθώς και την απόκτηση των Κοντοκώστα, Ρούσσου ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Στην Α2 κατηγορία Ανδρών, αλλά με την φανέλα του Μακεδονικού θα αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην θέση του λίμπερο, ο νεαρός αθλητής του Επίκουρου Πολίχνης, Κωνσταντίνος Κοντοκώστας.

Ο ταλαντούχος αθλητής που γεννήθηκε στις 3/8/1995 και έχει ύψος 1,78, αποκτήθηκε από την ομάδα της Πολίχνης δανεικός για ένα χρόνο.
Μάλιστα οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο της Α2 Ανδρών, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στον δανεισμό του.

Παράλληλα, θετικά απάντησε στην πρόταση του Μακεδονικού και ο Αλέξανδρος Ρούσσος, ο οποίος την Πέμπτη είπε το «ναι» και έτσι θα φορέσει για τη νέα σεζόν την πράσινη φανέλα.

Ο 27χρονος 1,87 έμπειρος ακραίος του Μέγα Αλέξανδρου, παρότι είχε δεχτεί πρόταση και από άλλες ομάδες, προτίμησε τελικά τον Μακεδονικό. Οι κ. Γ. Ευσεβίου, και Γ. Κτιστάκης δείχνουν ικανοποιημένοι για την απόκτηση του Αλέξη, αφού πιστεύουν πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Από εκεί και πέρα ο Μακεδονικός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ακραίου, αλλά και ενός διαγώνιου με τις πληροφορίες να λένε ότι θα πουν το ναι μέχρι το βράδυ οι υποψήφιοι.

Τσαγγαλίδης: «Ψηλά τον πήχυ »

Για την επιστροφή του στον Μακεδονικό μίλησε ο νεαρός ακραίος, Κώστας Τσαγγαλίδης.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα μετά από δυο χρόνια (2010-11, 2011-12). Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή μου γιατί βλέπω ότι ο Μακεδονικός εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης έχει βάλει τον πήχη για φέτος πιο ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κτιστάκη, και κ. Ευσεβίου που με επέλεξαν στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Μακεδονικό τη νέα χρονιά».
Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά, ο νεαρός αθλητής τόνισε: «Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι πιο υψηλοί από πέρσι. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο
».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ