1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2014 17:15

Επιστροφή Τσαγγαλίδη στον Μακεδονικό

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσαγγαλίδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο 23χρονος ακραίος έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας από τη Νεάπολης πριν από 2 χρόνια.

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσαγγαλίδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Ο 23χρονος ακραίος έχει ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας από τη Νεάπολης πριν από 2 χρόνια.

Για την επιστροφή του στον Μακεδονικό, είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα μετά από δυο χρόνια (2010-11, 2011-12). Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή μου γιατί βλέπω ότι ο Μακεδονικός εκτός από το κομμάτι της οργάνωσης έχει βάλει τον πήχη για φέτος ποιο ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κτιστάκη, και κ. Ευσεβίου που με επέλεξαν στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τον Μακεδονικό τη νέα χρονιά".

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά, ο νεαρός αθλητής τόνισε: "Με τις κινήσεις που έχουν γίνει αυτόματα φαίνεται ότι οι στόχοι για τη νέα χρονιά θα είναι ποιο υψηλοί από πέρσι. Ωστόσο είναι καλύτερο να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο".
Ο Κωνσταντίνος Τσαγγαλίδης θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια αφού με αρκετούς από τους παίκτες της ομάδας υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν: "Με αρκετούς από τους παίκτες που θα είναι φέτος στην ομάδα έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν όπου και είχαμε άριστη σχέση. Πιστεύω ότι και με τα υπόλοιπα παιδιά θα συνεργαστώ εξίσου καλά ώστε όλοι μαζί να πάμε τον Μακεδονικό ποιο ψηλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ