Εκτυπώστε τη σελίδα
18-08-2014 17:12

Λύση Χ.Α.Ν.Θ. προωθεί η ΕΟΠΕ εάν αποχωρήσει ο Μ.Αλέξανδρος

Νέο πρόβλημα έχει προκύψει στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών μετά τις πληροφορίες πως ο Μέγας Αλέξανδρος μετά από δεκαετίας αδιάλειπτης παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα δεν θα κατέβει από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ανησυχίες έχουν ενταθεί από το γεγονός ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει στείλει δήλωση συμμετοχής αλλά ούτε και αποχώρησης από το πρωτάθλημα. Από τον σύλλογο κανείς δεν δίνει σημεία ζωής και η ΕΟΠΕ προσπαθεί να βρει λύση ώστε να λύσει το πρόβλημα και να μην έχουμε πάλι 11 ομάδες στον Γ΄όμιλο.

Οι προσπάθειες να αλλάξει γνώμη η διοίκηση του συλλόγου δεν έχουν καρποφορήσει και η ηγεσία της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλη Ντινόπουλο σκέφτονται την περίπτωση να καλύψει τη θέση η δευτεραθλήτρια του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ που ήταν η ΧΑΝΘ αλλά κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την προκήρυξη.

Στο ενδεχόμενο να πάρει η ΧΑΝΘ τη θέση του Μέγα Αλέξανδρου έχουν υπάρξει ήδη αντιδράσεις από ομάδες της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης αλλά και τους δευτεραθλητές άλλων Ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας και το θέμα παραμένει ακόμα ανοικτό.