1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-08-2014 20:43

Πρόταση της ΓΕΜ στον Βασίλη Κανά

Πρόταση στον Βασίλη Κανά εχει κάνει η ομάδα της Γ.Ε. Μεσολογγίου η οποία επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακόμα Πατρινό παίκτη.


Βεβαια η περίπτωση του δεν είναι εύκολη καθώς ο παίκτης δεσμεύεται από τον Ερμή Πατρών ωστόσο οι δυο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις προκειμένου ο παίκτης να μείνει ελεύθερος και να μεταβεί στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρώτη προπόνηση-συγκέντρωση για τη Γ.Ε. Μεσολογγίου έχει οριστεί για την Δευτέρα 25 Αυγούστου οπότε θα πιάσει δουλειά ο Σταύρος Σταματόπουλος και οι παίκτες του.

achaiasports.gr

7 σχόλια

  • Comment Link Πρέβεζα 2 Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 13:43 posted by Πρέβεζα 2

    Όλες οι ομάδες φιλέ μου πρεβεζιανε έχουνε βοηθεια και απο αλλες πολεις και χώρες ακόμα...αλλά δε καταλαβαινω γιατί τόσες αναφορές για το μανθατη?έργο είναι να φτιαχνεις παίχτες όχι να φέρνεις άνοδο με στημένο προταθλημα...και μιλάμε με αποδείξεις... τα παιχνίδια είναι γραμμένα σε βίντεο....και επειδή μόνος του τα λέει μόνος του τα ακούει...η αναγνώριση είναι απο τον ίδιο και όχι απο το κοσμο....δυστυχώς.

  • Comment Link Αι ΣΥΜΕΩΝ. Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 05:05 posted by Αι ΣΥΜΕΩΝ.

    Ανεμομαζόματα ανεμοσκορπίσμαρτα λέει ο λαός μας. Τα χριστούγεννα θα κάνουμε μερική είσπραξη των βαθμών. Μετά μην παρακαλάτε ξανά τον Μανθάτη να σώσει την παρτίδα.

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014 18:39 posted by Πρεβεζιάνος

    Μεσολογγίτες μάλλον χάσατε την μπάλα. Εγώ μίλησα για το έργο του Μαθάτη που αναγνωρίστηκε από όλους και εσείς τον πετάξατε σαν στριμένη λεμονόκουπα.
    Αλλά καλύτερα έτσι να γίνετε πλέον πατρινή ομάδα με έδρα το Μεσολόγγ. Α και να μη ξέχάσω να φέρετε και φιλάθλους από Πάτρα

  • Comment Link πρεβεζα 2 Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 20:47 posted by πρεβεζα 2

    αφου εχετε ολοι σας μεγαλη αγαπη για τον κ.μανθατη γιατι δεν τον περνετε στις ομαδες σας να σας αφησει ΕΡΓΟ ,πολυ αναφερεστε στα καλα του γιατι τα κακα του δεν εχουν βγει στη φορα ....σταματα να ασχολεισαι κ.μανθατη και να κανεις αναφορες που καθρευτιζουν προσωπα γιατι συντομα θα βρεθεις στην ιδια και χειροτερη θεση.

  • Comment Link ο αγρινιωτης Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 22:14 posted by ο αγρινιωτης

    μπραβο στο μεσολογγιτη και συγχαρητηρια στον πρεβεζανο . εγω θα πω το αλλο. οταν θα γινει η δικη και ββγει το αποτελεσμα απο που θα παρουν προπονητη νεο απο το μανδαρινο η απο τον κορυδαλο.......... Ξεχνατε γρηγορα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ