1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-08-2014 13:09

Μπουσούνης:«Νέα προσπάθεια για την Καλαμάτα 80»

Για τη νέα σεζόν αλλά και την επιτυχία της προηγούμενης μίλησε ένας από τα διοικητικά στελέχη της Καλαμάτας 80, Γιάννης Μπουσούνης, ο οποίος τόνισε πως η καλή εικόνα της Καλαμάτας 80 τη χρονιά που πέρασε, προσέλκυσε αρκετό κόσμο να ξαναδεί το βόλεϊ πιο ζεστά εκφράζοντας και την επιθυμία να συμμετέχει ενεργά.

«Η περσινή χρονιά βοήθησε πάρα πολύ στην προσέκλυση νέων ανθρώπων στο βόλεϊ. Ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η διοργάνωση του Final 4, ακολούθησαν οι επιτυχίες των κορασίδων και ελπίζουμε και προσδοκούμε πως, η νέα προσπάθεια θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας περιόδου για το βόλεϊ στην περιοχή μας.
Φέτος θέλουμε να κάνουμε καλύτερο από πέρυσι. Ήδη έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο στη θέση του προπονητή, ο Παναγιώτης Ντάκουρη θα είναι αθλητής και παράλληλα στις Ακαδημίες όπως και πέρυσι, ίσως κάνει και κάτι περισσότερο. Επίσης είχαμε την επιστροφή του Βαγγέλη Ντάκουρη και την προσθήκη του Ηλία Καρρά.
Στόχος μας είναι να γεμίσει το γήπεδο από κόσμο και μια καλύτερη πορεία από την περσινή.
Νέες μεταγραφικές κινήσεις δεν προβλέπονται εκτός κι αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, τότε θα το κουβεντιάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά.
Αυτή είναι μια μεταβατική χρονιά για την Διοικούσα Επιτροπή, να δούμε πόσο καλά θα λειτουργήσει και να πορευθούμε από κει και πέρα ακόμη καλύτερα. Δίπλα μας βρίσκονται αρκετές επιχειρήσεις της πόλης, που θέλουν και θα βοηθήσουν στη διακίνηση των εισιτηρίων διαρκείας που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, που κινείται μέσα στα πλαίσια της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας».

 

Πηγή: fonimess.blogspot.gr 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ