1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2014 19:05

Τέλη Αυγούστου το πρώτο «ραντεβού» της Παναχαϊκής

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκή εχει ξεκινήσει καθώς το πρώτο ραντεβού αναμένεται να γίνει 25 Αυγούστου ώστε να ξεκινήσει η σεζόν όπου η Πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική.


Ξεκάθαρος στόχος των κοκκινόμαυρων είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική και για αυτό το λόγο έχει παραμείνει στο «τιμόνι» ο Γιώργος Λυκούδης αλλά και η πλειοψηφία των έμπειρων αθλητών, οι Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Γιάννης Λιβαθηνός, Στάθης Ντονάς, ο Βασιλάκος, ο Βλαχοστάθης και ο Χρηστιάς ενώ έχουν επιστρέψει οι νεαροί Μαυραγάνης, Γεωργακόπουλος.

Αυτοι οι παίκτες μαζί με 1-2 προσθήκες νεαρών θα αποτελέσουν το ρόστερ της Παναχαϊκής για τη νέα περίοδο όπου θα επιδιώξει να επιστρέψει στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού βόλεϊ.

achaiasports.gr

3 σχόλια

  • Comment Link armagedon Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 12:30 posted by armagedon

    Τον εφαγαν και αυτόν ο αρχηγος και η αυλη του.Θα το αντεξουν αραγε και οι δυο πλευρες;

  • Comment Link παναθα13 Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 11:30 posted by παναθα13

    πεστα φιλέ με 2 αγωνιστικες τιμωρηθήκαμε για τα καραγκοζιλικια του στην κυψελη ενώ στην πατρα που εγιναν τα τριςχειροτερα τιμωρηθηκα ακουσον ακουσον με 2 χιλιαρικα προστιμο εκτοςαπο προκλητικοι είναι και χουβαρντάδες

  • Comment Link giorgos13 Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 21:01 posted by giorgos13

    ο παναγης εκανε και ένα σωστο απαλαξε το αθλημα από την ενοχλητικη του παρουσια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ