1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2014 17:13

«Αναστολή το Κολλέγιο και ο Αριστόπουλος στον Παναθηναϊκό»

Η διοίκηση του Σ.Α.Κολλεγίου Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του ανδρικού τμήματος για τη σεζόν 2014-15:
«Μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 12 ετών, με συνεχείς ανόδους κατηγοριών, μέχρι και την κατάκτηση της πρώτης θέσης την χρονιά που πέρασε στον Όμιλο της Α2, η Αντρική Ομάδα του ΣΑΚΑ αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία της για την επόμενη χρονιά.

Η φιλοσοφία του Συλλόγου βασίζεται πάντοτε στους αθλητές / μαθητές / αποφοίτους του σχολείου μας, και στην καλύτερη δυνατόν αθλητική και επιστημονική τους εξέλιξη.

Ως εκ τούτου, και σε αντίθεση με την συνήθη πρακτική των αθλητικών Σωματείων, ο ΣΑΚΑ συναίνεσε στην προσωρινή μετακίνηση του MVP του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, μαθητή του σχολείου Παναγιώτη Αρμόνη, στο «φίλο» Σύλλογο του Πανερυθραϊκού, όπου Τεχνικός Υπεύθυνος για τα τμήματα Υποδομής είναι ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην Καθηγητής Σωματικής Αγωγής του Κολλεγίου, κος Θανάσης Μαργαρίτης.

Η προσωρινή αυτή μετακίνηση του αθλητή μας, θα τον διευκολύνει στην επίτευξη των στόχων του για την Συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων, καθώς και στην επιτυχία των στόχων του για τις μελλοντικές σπουδές του.

Αντίστοιχα, και λόγω της πρόθεσης του ΣΑΚΑ να αγωνισθεί φέτος στην Β' Εθνική Κατηγορία (Α' Τοπικό), ο ΣΑΚΑ συναίνεσε και στην μετακίνηση του αποφοίτου του Κολλεγίου και αρχηγού της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου μας, Πέτρου Τατούλη, στον Πανελλήνιο, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Με το ίδιο σκεπτικό, ο ΣΑΚΑ συναίνεσε και με τον δανεισμό του έτερου αποφοίτου του Κολλεγίου, Αλέξανδρου Αριστόπουλου, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αγωνιστεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Τέσσερις ακόμα αθλητές, που αποφοίτησαν από το Κολλέγιο φέτος, θα συνεχίσουν τις σπουδές του στο εξωτερικό, (Α.Αρμόνης, Εϊζερ Μωϋσής, Γιάννης Θεοχαρόπουλος, Ιάσων Τρανός).

Οι δε νεώτεροι αθλητές/μαθητές του Κολλεγίου, θα προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές τους εξετάσεις στα Πανεπιστήμια.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει την πρωτογενή «παραγωγή» αθλητών μέσα από τους χώρους του σχολείου μας, χωρίς να έχει ως μοναδικό στόχο τον Πρωταθλητισμό.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και αποφοίτους αθλητές βόλεϊ του σχολείου μας Καλή Επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους.

Για το Τμήμα Πετοσφαίρισης ΣΑΚΑ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ