1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2014 17:03

Παίχτης του Μακεδονικού ο Τάσος Ρεμπούτζιας

Παίκτης του Μακεδονικού θεωρείται πλέον ο Τάσος Ρεμπούτζιας. Ο πρώην πλέον πασαδόρος του Μέγα Αλέξανδρου (27/1/1991 – 1,95) συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους» και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αλμαλή ο Μακεδονικός έμεινε με έναν πασαδόρο (Ξενοφών Κτιστάκης) κάτι που έκανε το έργο του Γιώργου Οικονομίδη αλλά και ολόκληρης της ομάδας εξαιρετικά δύσκολο για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του Μακεδονικού όπως ήταν φυσικό είχε ζητήσει από τη διοίκηση να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στην «πάσα», αφού είναι σχεδόν ανέφικτο να βγει η σεζόν με έναν μόνο οργανωτή.

Ο Τάσος Ρεμπούτζιας του Μέγα Αλέξανδρου λοιπόν θα προβάρει σύντομα τη φανέλα του Μακεδονικού, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία. Ο παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα του Μακεδονικού που φέτος θα προσπαθήσει να πάρει μία καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Για τον Μακεδονικό, Γιώργος Πετρίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ