1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2014 18:45

Με το δεξί τα φαβορί

Συναρπαστικές μάχες πραγματοποιούνται από την 1η κιόλας ήμερα στο Beach Bar MAYO, με τον Αλέξη Αλεξιάδη και τον Στράτο Καββαδά να κάνουν ίσως μία από τις καλυτερές τους εμφανίσεις.

Στο 1ο παιχνίδι του 2ου ομίλου οι Αλεξιάδης / Καββαδάς κατάφεραν να επικρατήσουν των Καντιώτη / Τσαλικιάν μόλις σε 35‘ με 2-0 σετ (21-18, 21-11)

Μετά τη 2η θέση που κατέκτησαν στα Masters στην Καρδία και στον Σχοινιά είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και στην Αλεξανδρούπολη.
Και στα δύο σετ Αλεξιάδης και Καββαδάς έβγαλαν απίστευτες άμυνες, με τους Καντιώτη και Τσαλικιάν να μην μπορούν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να κερδίσουν εύκολα το πρώτο τους παιχνίδι.

Διαιτητές: Αχιλλέας Ισκάς και Άρης Παπαδόπουλος

Στο άλλο παιχνίδι Φερνάντο Μπιλλήρης και Γιάννης Ρουμελιωτάκης έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μούρτζιο / Παπαδημητρίου επικρατώντας με 2-0 σετ (21-13, 21-12) σε 41’.

Διαιτητές: Πέτρος Κουτσής και Στέφανος Τσάκας

Αυτή τη στιγμή διεξάγονται οι αγώνες του 1ου ομίλου με τους Ζουπάνη/ Κοτσιλιάνο να αντιμετωπίζουν τους Κωστακόπουλο/ Μονιάκη, ενώ το άλλο ζευγάρι των Κόκκινο / Ραμιώτη αντιμετωπίζει τους Αργυρόπουλο/ Μπαλοδήμο.


volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ