1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2014 12:38

«Πρώτα η ομάδα μας και πρωτάθλημα με βάση τις στάσεις του Μετρό»

Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση των ομίλων της Α2 ανδρών, ο ΟΠΕΡ επιτείθεται στις ομάδες της Αττικής και ιδιαίτερα τον Πανερυθραϊκό για την στάση που κρατούν.


Η ανακοίνωση


Παρακολουθούμε έκπληκτοι τις τελευταίες μέρες ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια με τίτλο «Πρώτα η Ομάδα μας».


Το σωματείο μας με 22 χρόνια λειτουργίας και 18 χρόνια σε Εθνικές Κατηγορίες σε Άνδρες και Γυναίκες με χιλιάδες ώρες πτήσεων, με χιλιάδες μίλια με αέρα ή φουρτούνες, με χιόνια και απαγορευτικά, προσπαθεί και είναι παρών στα αγωνιστικά ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο.

ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και ΠΕΝΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
1. Η ομάδα των Βορίων Προαστίων Πανερυθραϊκός ζητά το 2012 τέσσερις ομίλους, το 2013 ζητούσε το σημερινό σύστημα και φέτος δύο ομίλους και pro-league ή να γυρίσουμε στο σύστημα που είχαμε πριν το 2011… (στην επόμενη θα προτείνουν τουρνουά σε πλατείες των Αθηνών και προαστίων στα πρότυπα του 1971) Γιατί κάθε χρόνο σκέφτονται με βάση το συμφέρον τους μάλλον και όχι όλων των ομάδων;

2. Ποια είναι η πλειοψηφία των έξι σωματείων που έστειλαν επιστολή θετικη επιστολη για την προ-league και μάλιστα «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», ο ένας αποχώρησε με διαφορετικά αίτια. Άλλα έλεγε στον Τύπο, άλλα στην πρόταση των έξι μόνο και μόνο για να γίνει εμφανές ο Αντιπολιτευτικός Συνεταιρισμός τους;

3. Γιατί είναι υποβαθμισμένο το Πρωτάθλημα της Α2 και δεν είναι «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» των δυνατοτήτων μας? Εμείς δεν παρουσιάζουμε ότι καλύτερο έχουμε και ότι καλύτερο μπορούμε για τους φιλάθλους μας, για τους φίλους του volley. Δεν υπάρχει προνομιακή μεταχείριση σε κανένα δια μέσου της διοργανώτριας αρχής αφού δεν πληρώνει τίποτα και όλα τα έξοδα είναι δικά μας. Αντί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μόνοι μας υποβαθμίζουμε το «προϊόν» μας εις βάρος των χορηγιών. Γιατί;

4. Οι ομάδες της επαρχίας έχουν μεγαλύτερο προϋπολογισμό λόγω μετακινήσεων και όχι μόνο? Γιατί σνομπάρετε και δεν σέβεστε τις προσπάθειές μας για να μεγαλώσει ο Αθλητικός Χάρτης του volley; Ή θέλετε να επανέλθετε σε αποφάσεις προηγούμενων διοικήσεων με συμπεριφορές ελιτίστικες και το περίφημο του τ. Προέδρου «όποιος έχει χρήματα παίζει, δεν θα παίξουμε και στα βουνά» .

5. Ποιος είχε δώσει διαβεβαίωση από την ΕΟΠΕ ότι οι προτάσεις σας θα γίνονταν δεκτές και καθυστερεί ο σχεδιασμός ορισμένων?


Και οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ

1. Δημιουργείται κλίμα υποβάθμισης του γεγονότος ότι η Εθνική Ανδρών είναι στον τελικό του Ευρωπαϊκού league για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και των προσπαθειών όσων εργάστηκαν για αυτή την επιτυχία, που μας κάνει περήφανους και βελτιώνει και την θέση μας σε συλλογικό επίπεδο.

2. Το πρωτάθλημα είναι καθαρό, ανοικτό για όλους και γι ‘αυτό τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στην Α2 AEK η Ορεστιάδα, η ΜΕΝΤ, η Παναχαϊκή, η Νίκη Αιγινίου, η Αργυρούπολη, το Κολλέγιο, τα Χανιά και τους δόθηκε από το υπάρχον σύστημα της ΕΟΠΕ η δυνατότητα να βρεθούν στην league και καποιες μια ανάσα από αυτό.

3. Οι ομάδες του Λεκανοπεδίου έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή τα τελευταία χρόνια στους υποβιβασμούς χωρίς όμως να ευθύνονται οι άλλες ομάδες σε αυτό.

4. Τα σωματεία του Λεκανοπεδίου έχουν τα περισσότερα προβλήματα με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, παρ’ όλο που υπάρχουν περισσότεροι αθλητικοί χώροι και τα περισσότερα γήπεδα είναι χωρίς άδεια, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται διανυκτερεύσεις και έξοδα οι ομάδες εκτός Λεκανοπεδίου. Σε αντίθεση ότι όλες οι ομαδε της επαρχίας διευκολυνουν τις ώρες και της μέρες των αγώνων.

5. Το πρωτάθλημα που φαντάζονται ορισμένοι με βάση τις στάσεις του ΜΕΤΡΟ δεν είναι Εθνικό πρωτάθλημα και καλούμε την ΕΟΠΕ να υποστηρίξει το volley από την Ορεστιάδα ως τα Χανιά, από την Ηγουμενίτσα στη Ρόδο, από το Ρέθυμνο στα Γιάννενα, από την Ερυθραία ως την Αργυρούπολη, από την Δραπετσώνα ως την Καρδίτσα κ.α.

6 σχόλια

  • Comment Link rossonero Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 07:40 posted by rossonero

    Μιλάει η ομάδα που μας εκανε ρεζίλι στην ευρωπαική ομοσπονδία????

  • Comment Link Ότι γράφει δεν ξεγράφει Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 04:45 posted by Ότι γράφει δεν ξεγράφει

    commando είπες με μια λέξη την ατάκα του αιώνα !

    Ε.Ο.ΠΕ.Ρ = Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (της) Ρεμούλας !

    You made my day ! Έγραψεςςςςςςς

  • Comment Link commando Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 18:21 posted by commando

    εγω νομιζω οτι ο οπερ πρεπει να μετονομαστει σε εοπερ να τελειωνουμε!

  • Comment Link Εχεις πολυ Εοπε μεσα σου προεδρε! Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 17:53 posted by Εχεις πολυ Εοπε μεσα σου προεδρε!

    Ο οπερ βγαζει την ανακοινωση η η Εοπε????? Δεν εχω καταλαβει.

  • Comment Link θα ξαναβρεθούμε Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 14:45 posted by θα ξαναβρεθούμε

    Ωραία τα λέτε εκεί στην Κρήτη. Εγώ έχω μια απλή ερώτηση... τι έγινε τελευταία αγωνιστική στην έδρα σας, στον αγώνα με την Δραπετσώνα (γελάνε ακόμα και οι πέτρες)? πήγε μπροστά το Ελληνικό βόλλευ (κ. Κογκαλίδη εσείς τι λέτε?)? μοχθήσατε να πάει μπροστά?
    και να μην απαντήσει κανείς καλό θα κάνει!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ