1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2014 19:10

Η ΕΟΠΕ τους «αγνοεί» και θέλουν βόρειο όμιλο δια μέσω του... Τύπου

Η ΕΟΠΕ έχει κλειστά τα αφτιά της στα αιτήματα των σωματείων ενόψει της αυριανής κλήρωσης των ομίλων του πρωταθλήματος Α2 ανδρών. Κανείς δεν γνωρίζει πως και με ποια κριτήρια θα συγκροτηθούν οι όμιλοι κι έτσι άλλα δύο σωματεία με επιστολή τους στον Τύπο στέλνουν μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. Πρόκειται για τον Ερμή Ηγουμενίτσας και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων που θέτουν δια του Τύπου αίτημα συμμετοχής στον Βόρειο όμιλο. Η επιστολή:
«Ενόψει της αυριανής κλήρωσης για τον διαχωρισμό των νοτίων ομίλων για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ, τα σωματεία μας, ΑΓΣ Ιωαννίνων και ΑΣΠ Ερμής Ηγουμενίτσας μετά και την περσινή οδυνηρή εμπειρία από την συμμετοχή μας στο νότιο όμιλο και αντιμετωπίζοντας τα ίδια αν όχι χειρότερα προβλήματα με τις ομάδες της Αττικής, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αποτελεί πάγιο και μόνιμο αίτημα μας να συμμετέχουμε στις ομάδες που θα αγωνίζονται στον βόρειο όμιλο.

Το δίκαιο αίτημα μας βασίζεται στους προφανείς λόγους ότι μετά την κατασκευή της Εγνατίας οδού τα ταξίδια που πρέπει να πραγματοποιήσουμε για τους εκτός έδρας αγώνες μας είναι απείρως πιο εύκολα να πραγματοποιηθούν, σημαντικά πιο οικονομικά, πολύ λιγότερο χρονοβόρα και με ελάχιστες ή καμία διανυκτερεύσεις.

Επειδή η οικονομική κατάσταση των σωματείων μας έχει επιδεινωθεί δραματικά από την στιγμή που η Ομοσπονδία δεν είναι σε θέση να μας καλύψει το παραμικρό έξοδο, για όλους τους ανωτέρω λόγους, ζητάμε να γίνει αποδεκτό το εύλογο αίτημα μας ώστε να αποτραπούν σκέψεις πιθανής αποχώρησης από το πρωτάθλημα, πράγμα που δεν επιθυμούμε.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων – Βλάχος Χριστόφορος

Για τον Α.Σ.Π. Ερμή Ηγουμενίτσας – Μπάντιος Άγγελος»

1 σχόλιο

  • Comment Link player 1 Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 17:09 posted by player 1

    Σταματήστε και αφήστε τους εκβιασμούς. Αν δεν έχετε έσοδα και δεν μπορείτε να βρείτε χορηγίες να αποχωρήσετε μια ώρα αρχίτερα και να μείνουν τα υγιή σωματεία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ