1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2014 13:35

Διπλό χτύπημα τα Χανιά με Καπίρη, Πολυμερόπουλο

Αποφασισμένοι για την άνοδο στην Volleyleague είναι ο ΣΦΠ Χανίων. Η ομάδα της Κρήτης μετά την ανακοίνωση του Νίκου Μπουτσουρή στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Νέα πρόσωπα στην ομάδα θα είναι οι ακραίοι Θωμάς Καπίρης και Νίκος Πολυμερόπουλος, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τα Χανιά. Ο Καπίρης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Πολυμερόπουλος στην Α2 με την φανέλα του Κολλεγίου.

Οι ανακοινώσεις

Ο Σ.Φ.Π.Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Καπίρη Θωμά. Ο Αθηναίος ακραίος είναι γεννημένος το 1986, έχει ύψος 1,96 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλλευ στην ΑΕΚ, όπου και αγωνίστηκε για 10 σαιζόν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο Θωμάς έχει φορέσει επίσης την φανέλα της ΑΓΕΚορίνθου, του Απόλλωνα Αθηνών, του Ιωνικού Ν.Φ. και του Πανερυθραικού.

 Ο Σ.Φ.Π.Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Πολυμερόπουλο Νίκο. Ο Νίκος Πολυμερόπουλος γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και αγωνίζεται στην θέση του libero. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανερυθραικού, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνισθεί στους Αμπελόκηπους, τα Σπάτα, τον Απόλλωνα Αθηνών, στον Α.Ο. Κηφισιάς και το Κολλέγιο Αθηνών.

3 σχόλια

  • Comment Link antivirus Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 18:14 posted by antivirus

    Υποδοχή θα βγάζει κανείς;

  • Comment Link Ακης Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 16:36 posted by Ακης

    Ο Νικος Πολυμεροπουλος ειναι λιμπερο και περσυ αγωνιζοταν στον Πανερυθραικο.

  • Comment Link εγω Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014 12:05 posted by εγω

    Φοβερη ποιοτητα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ