1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2014 19:53

Mπουτσουρής: «Αύριο είναι ένας τελικός»

Στη σημασία του να παίζονται τα παιχνίδια στα ίσια από όλες τις ομάδες, αδιάφορες και μη, στάθηκε στις δηλώσεις του στο volleynews.gr, ο τεχνικός της Αργυρούπολης, Νίκος Μπουτσουρής, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν πρόλαβε να επανέλθει από τη χτεσινή υπερπροσπάθεια κόντρα στη ΜΕΝΤ.
«Όπως είπα και χτες, δεν υπάρχει κανείς αδιάφορος, και πολύ καλά έκανε το Κολλέγιο και έπαιξε το παιχνίδι στο 100%, το ίδιο περιμένω να κάνει και η ΜΕΝΤ, αυτός είναι ο αθλητισμός. Από κει και πέρα, όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι εμείς δεν καταφέραμε, στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε από χτες το βράδυ, μέχρι σήμερα το απόγευμα, να αδειάσουμε το μυαλό μας από τη χαμένη χτεσινή ευκαιρία, με αποτέλεσμα να μην είμαστε συγκεντρωμένοι, στο ξεκίνημα, τουλάχιστον, του παιχνιδιού. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, και το Κολλέγιο κέρδισε δίκαια. Γνωρίζαμε ότι σε περίπτωση ήττας κόντρα στη ΜΕΝΤ, θα έπρεπε να φτάσουμε μέχρι την Κυριακή. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αύριο είναι ένας τελικός...»

5 σχόλια

  • Comment Link x4x Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 14:17 posted by x4x

    Αν η αργυρουπολη ειναι καλύτερη ομαδα ας κερδίσει σημερα την ορεστιαδα και ας ανεβεί.
    Για τα μέρη που γίνανε τα τουρνουα και οι 4 ομαδες συμφώνησαν οποτε "βολλευλαγνος" αυτα που λες ειναι εκτος τόπου και χρονου.
    Τέλος γιατι πιστεύεις πως η αργυρουπολη ειναι καλύτερη απο τις άλλες ομαδες; Επειδη τερμάτισε 1η στον πρωτο όμιλο; Με ποιες ομαδες; Με την κυζικο; Που έχανε απο όλους και στο τέλος κατέβαινε με παίδες; Με ερυθραια; Που επαιξε μισό πρωτάθλημα χωρίς βασικό πασαδορο; Με Οδυσσέα; Που ηταν ανταγωνιστικός μεχρι τα Χριστούγεννα;
    Είδες το τουρνουα στο ΜΕΤΣ; Η Καρδίτσα ηταν έτοιμη να κερδίσει τη ΜΕΝΤ και έχασε δικό της παιχνιδι. Και αν ειχες μαθει το Κολλεγιο κέρδισε δυο φορές την Καρδίτσα άνετα.
    Η ορεστιαδα κέρδισε 3-0 τη ΜΕΝΤ μεσα στην ορεστιαδα κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
    Το οτι τωρα το Κολλεγιο κέρδισε την αργυρουπολη χθες ηταν οτι καλύτερο. Γιατι ορεστιαδα με αργυρουπολη δεν εξαρτώνται απο κανενα. Οποίος κερδίσει ανέβηκε. Και δεν νομιζω πως πιστεύεις πως παικτες οπως ο μηνουδης και ο μπατιστατος μπορούν να επιρρεαστουν απο έδρες κλπ.
    Οποτε ας βγάλεις τα γυαλια σου και ας σκεφτείς απλα και λογικά.

  • Comment Link βολλευλαγνος Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 09:33 posted by βολλευλαγνος

    καταρχας ας ξεκινησουμε απο το αξιοκρατικό να παιξει η Ορεστιαδα στην εδρα της ολο το δευτερο τουρνουα και οι αθηναικες ομαδες να παιξουνε στην περαμο.Κατα δευτερον το κολεγιο βρισκοτανε σε εναν ομιλο που επαιξε ενα παιχνιδι σοβαρο και αν το επαιξε κερδισε χτες επειδη ηταν πιο ξεκουραστο.Τριτον οι ομαδες παιζουν τρια παιχνιιδα συνεχομενα απο αποχη 1.5μηνα 3 παιχνιιδα συνεχομενα αν εχεις παιξει βολλευ θα πρεπει να γνωριζεις οτι ολο το χρονο θα πρεπει να εισαι πολυ σωστος επαγγελματιας για να να εχεις ιδια αποδοση και στα τρια,τεταρτον η Ορεστιαδα ειναι κατωτερη των προσδοκιων της και του τεραστιου ονοματος που εχει,ειναι η πολη του βολλευ και αυτη που γεννησε το βολλευ αλλα για αν αναιβεις χρειαζονται θυσιες (Χρημα) δεν θεωρω απο την εικονα που εχει δειξει οτι της αξιζει να αναιβει και με θλιβει απιστευτα γιατι Ορεστιαδα σημαινει βολλευ και εκει μεσα που θα επρεπε να περνανε ολες οι ομαδες καταφερε το ερασιτεχνικο κολλεγιο να παρει βαθμο η περσινη αεκ με μικρα παιδια να την κοντραρει στα ισια και η Μεντ οταν ειχε κινητρο να την διασυρει.

  • Comment Link xristos m Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 05:30 posted by xristos m

    ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ?ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΣ??ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΝΤ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ.ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ?????

  • Comment Link nikos athens Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 20:50 posted by nikos athens

    Δεν εδειξε σημερα η Αργυρούπολη οτι ειναι ανωτερη απο το κολλεγιο το αντιθετο θα ελεγα....

  • Comment Link βολλευλαγνος Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 19:16 posted by βολλευλαγνος

    ο καλυτερος προπονητης με διαφορα σε ολη την Α2 αλλα το υλικο του δυστυχως δεν ειναι για Α1 καλη η υποδοχη αλλα με 30τις 100 επιθεση και με αθλητες που δεν εχουν την υποδομη για τρια παιχνιιδια συνεχομενα δυσκολα τα πραγματα παρολα αυτα η Αργυρουπολη ειναι μια κλαση ανωτερη απο Ορεστιαδα και Κολλεγιο εννοειται και της αξιζει η ανοδος ελπιζω η χαλαροτητα της Μεντ να μην της την στερησει..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ