1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2014 21:59

Παπαϊακώβου: «Mόνοι μας ορίσαμε τη μοίρα μας»

Ο Γιάννης Παπαϊακώβου ήταν εκ των κορυφαίων για τη ΜΕΝΤ σήμερα, έχοντας 13 πόντους με 9/9 επιθέσεις, 2 άσους, 2 μπλοκ. Ο κεντρικός των Θεσσαλονικέων μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και τη συνέχεια της ομάδας του στη διαδικασία των μπαράζ.
«Τα δύο ματς με Καρδίτσα και Χανιά μας βοήθησαν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό αφού και στους τρεις ομίλους υπήρχαν και αδύναμοι αντίπαλοι που δεν βοηθούσαν να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση».

Ο έμπειρος κεντρικός ξεκαθάρισε ότι: «δεν το περίμενα ότι θα εξελισσόταν τόσο εύκολα το παιχνίδι, αφού το Κολλέγιο δεν είχε ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο η καθυστερημένη ενσωμάτωση των Κότσι – Ζούπα. Από κει και πέρα όμως πιστεύω ότι εμείς καθορίσαμε την πορεία του αγώνα με την απόδοση μας».

Τέλος χαρακτήρισε σημαντικό το αυριανό ματς με την Αργυρούπολη «αφού ο νικητής θα αποκτήσει ένα σοβαρό πλεονέκτημα», ωστόσο συμπλήρωσε ότι «δεν είναι καθοριστικό αφού θα είναι μόλις το δεύτερο από τα έξι ματς που θα δώσουμε. Εγώ πιστεύω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στην Ορεστιάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ