1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2014 21:44

Μπουτσουρής: «Μπορούμε και καλύτερα»

Η Αργυρούπολη νίκησε την Ορεστιάδα, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπουτσουρής τόνισε ότι οι παίκτες του θα βρουν ρυθμό και θα βελτιωθούν
«Εμάς είναι το στιλ παιχνιδιού μας αυτό: Να μην κάνουνε πολλά λάθη, αν και σήμερα μέχρι ένα σημείο κάναμε αρκετά… Κάτι που περίμενα βέβαια αφού δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ το καλύτερο μας στοιχείο είναι η υποδοχή είχαμε αρκετά προβλήματα», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του ΑΟΝΑ και συνέχισε: «Όπως είχα πει και την παραμονή των αγώνων το προβάδισμα θα το έχει αυτός που θα βρει πιο γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς δεν μπαίνουμε με κεκτημένη ταχύτητα αφού έχουμε να παίξουμε ένα μήνα και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σ’ αυτό το τουρνουά βέβαια μετράει το αποτέλεσμα κι αυτό το τρίποντο είναι η καλύτερη δυνατή εκκίνηση. Τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε κα να δουλέψουμε για το επόμενο ματς»

Ο τεχνικός της Αργυρούπολης πάντως εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του από δω και πέρα θα παίζει ακόμη καλύτερα αν και χαρακτήρισε το αυριανό ματς με την ΜΕΝΤ: «το πιο δύσκολο ματς του 1ου τουρνουά, γιατί είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και επιπροσθέτως έρχεται από δύο πολύ δυνατά παιχνίδια που έπαιξε την περασμένη εβδομάδα. Εγώ περιμένω την ομάδα μου να βρει ρυθμό μέσα από το τουρνουά και πιστεύω ακράδαντα ότι στο 2ο τουρνουά ια είμαστε πολύ καλύτερα…»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ