1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-05-2014 20:59

Μηνούδης: «Καθοριστική ανατροπή στο τρίτο σετ»

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ορεστιάδας, για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου τουρνουά των μπαράζ ανόδου της Α2, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο volleynews.gr o πρώην διεθνής άσσος της Αργυρούπολης, Βασίλης Μηνούδης.
«Είναι μια πολύ καλή αρχή για μας, η πρώτη αγωνιστική πάντα είναι ιδιαίτερη σε τέτοιες διοργανώσεις, ειδικά για εμάς που είχαμε και μια μεγάλη αγωνιστική αποχή, ενός μήνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ και το πήραμε αρκετά εύκολα, δυστυχώς όμως στο δεύτερο δεν συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό. Κάναμε πολλά λάθη και το σετ δικαίως πήγε στην Ορεστιάδα. Καθοριστική ήταν η ανατροπή στο τρίτο σετ, και ιδίως οι τελευταιες φάσεις, που καταφέραμε να βγάλουμε κόντρα μπάλες και καθαρίσαμε κρίσιμες φάσεις, και πήραμε το προβάδισμα και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Αυτό μας βοήθησε και στο 4ο σετ, και πήραμε τη νίκη. Το ποιος αξίζει να ανέβει θα φανεί σ' αυτή τη σειρά των αγώνων, θεωρώ πως όλες οι ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά, το βόλεϊ είναι ένα αντικειμενικό άθλημα και θεωρώ πως οι δύο καλύτερες ομάδες θα ανέβουν τελικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ