1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-04-2014 12:08

Η κλήρωση των μπαράζ της Α2 ανδρών - Λαμία και Δράμα τα τουρνουά!

Ξεκίνησε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η διαδικασία της κλήρωσης των μπαράζ ανόδου στην Volleyleague με τη συμμετοχή των τριών ομάδων (ΑΟΝ Αργυρούπολης, Σ.Α.Κολλεγίου Αθηνών, Α.Ο.Ορεστιάδας) που πήραν τις πρώτες θέσεις στους τρεις ομίλους και της ΜΕΝΤ που προκρίθηκε από το τουρνουά των δευτεραθλητών.

Οι εκπρόσωποι των τριών ομάδων συζητούν με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων το ζήτημα της έδρας των δύο ομίλων. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα της έδρας. Θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Τον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης εκπροσωπεί ο Γιώργος Δέδες, τον Σ.Α.Κολλεγίου Αθηνών ο Γιώργος Μελισσουργός και ο προπονητής Άκης Χατζηαντωνίου, την Ορεστιάδα ο Γιάννης Καρράς και τη ΜΕΝΤ ο Θεόδωρος Μποζίδης.

Το παρών στα γραφεία της ΕΟΠΕ έδωσε ο πρόεδρος της Αργυρούπολης Κωνσταντίνος Βάγιας, από την ΜΕΝΤ ο έφορος του τμήματος Βασίλης Πασιπουλαρίδης καθώς και ο αθλητής της Θοδωρής Μποζίδης.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της Ορεστιάδας Γιάννης Καρράς, ο πρόεδρος του Κολλεγίου Γιώργος Μελισσουργός μαζί με τον προπονητή της ομάδας Άκη Χατζηαντωνίου.

Λαμία και Δράμα οι όμιλοι των μπαράζ

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων σωματείων δεν έχουν καταλήξει σε ομόφωνη απόφαση για τις έδρες των δύο τουρνουά και ο Χρήστος Σύλλας ανακοίνωσε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομοφωνία τα τουρνουά θα γίνουν στη Λαμία και τη Δράμα.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων αντέδρασαν στην πρόταση της ΕΟΠΕ ενώ απορρίφθηκαν και οι περιπτώσεις της Καβάλας και της Ξάνθης. Η απόφαση της ΕΟΠΕ δεν άλλαξε. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε ενώ υπάρχει διαφωνία και για τις ώρες των αγώνων.

 

 

 

1o τουρνουά στη Λαμία 2-4 Μαΐου 2014
1η αγωνιστική
Ορεστιάδα - Αργυρούπολη
Κολλέγιο Αθηνών - ΜΕΝΤ
2η αγωνιστική
Κολλέγιο Αθηνών - Ορεστιάδα
ΜΕΝΤ - Αργυρούπολη
3η αγωνιστική
Αργυρούπολη - Κολλέγιο Αθηνών
Ορεστιάδα - ΜΕΝΤ
 
 
2o τουρνουά στη Δράμα 9-11 Μαΐου 2014
1η αγωνιστική
Κολλέγιο Αθηνών - Ορεστιάδα
Αργυρούπολη - ΜΕΝΤ
2η αγωνιστική
Αργυρούπολη - Κολλέγιο Αθηνών
ΜΕΝΤ - Ορεστιάδα
3η αγωνιστική
Ορεστιάδα - Αργυρούπολη
Κολλέγιο Αθηνών - ΜΕΝΤ

 

*Σε λίγα λεπτά θα ανακοινωθούν οι ώρες.

*Σε λίγα λεπτά δηλώσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ