1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2014 12:09

Θέλει την διοργάνωση μπαράζ η Ορεστιάδα

Με επιστολή του προς την ΕΟΠΕ, ο ΑΟ Ορεστιάδας έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να αναλάβει την διοργάνωση ενός τουρνουά της τελικής φάσης των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ. Θυμίζουμε ότι οι ομάδες θα παίξουν 2 τουρνουά για να προκύψουν οι δύο που θα παρουν την άνοδο. Η Αργυρούπολη, το Κολέγιο,  η Ορεστιάδα και μια ομάδα από την πρώτη φάση των μπαράζ (Χανιά, ΣΠΑΚ, ΜΕΝΤ) θα πάρουν μέρος σε αυτά.


«Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για τον 3ο όμιλο και την κατάληψη της 1
ης θέσης από τον Α.Ο. Ορεστιάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα: 


Ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά την  προκήρυξη της Ομοσπονδίας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τους όρους αυτής, τους οποίους ανεπιφύλακτα αποδεχόμαστε, παρά ταύτα δηλώνουμε πως έχουμε την πρόθεση σεβόμενοι παράλληλα τον κόπο και τον ιδρώτα  των υπολοίπων ομάδων που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες μπαράζ , εάν και εφόσον το επιθυμούν και αυτές και συμφωνήσουν, να αναλάβουμε τη διοργάνωση ενός εκ των δύο τελικών αγώνων μπαράζ ανόδου στην πόλη μας σε μία Ιστορική Έδρα του Βόλεϊ καλύπτοντας:

1)    Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των ομάδων που θα αγωνιστούν σε αυτούς τους αγώνες

2)    Τα έξοδα μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης σε περίπτωση που μεταβούν αεροπορικώς προς την Πόλη μας.

3)    Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των διαιτητών.

4)    Τα έξοδα διαμονής και διατροφής του δημοσιογράφου της Ομοσπονδίας και τριών μελών αυτής.

Σ΄ αυτήν την ενέργεια προχωράμε σεβόμενοι απόλυτα και την ιστορία των υπολοίπων ομάδων και συναισθανόμενοι το χρέος μας προς  τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας που είναι γνωστό τοις πάσι πως ζει και αναπνέει για το άθλημα. Επειδή ακριβώς διανύουμε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας που έχει πλήξει και το άθλημα του Βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, εμείς ως Α.Ο. Ορεστιάδας έχουμε την υλική υποδομή να υποστηρίξουμε μία τέτοια διοργάνωση μετά τις άπειρες διοργανώσεις που διεξαγάγαμε με απόλυτη επιτυχία στην Πόλη μας σ΄ ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να πραγματοποιήσουν καθημερινές προπονήσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (καθώς είναι διαθέσιμο και το 2ο γήπεδο μας , το οποίο αποτέλεσε την ιστορική μας έδρα στις ένδοξες στιγμές μας) και πάνω απ΄ όλα προς τιμήν ενός  κόσμου που γνωρίζει και αγαπά το άθλημα χωρίς οπαδισμούς.

Εμείς και για τους λόγους που εκτέθηκαν ανωτέρω, σας υποβάλουμε αυτή την πρόταση και σε περίπτωση που δεν έχουμε τη συγκατάθεση σας θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ όπως και όπου η διοργανώτρια ορίσει χωρίς να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα που άπτεται της γενικότερης διαδικασίας προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ