1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2014 20:08

Η πρόταση της Ορεστιάδας για τα μπαράζ από τις 7 Απριλίου

Η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας έδωσε στη δημοσιότητα τη δική της πρόταση για τη διοργάνωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Volleyleague ΟΠΑΠ και μάλιστα υποστηρίζει πως την έχει κοινοποιήσει από τις 7 Απριλίου στην ΕΟΠΕ και σε όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία. Η επιστολή - πρόταση της Ορεστιάδας:

ΑΡ. ΠΡΩΤ: 544/ 07-04-2014
ΠΡΟΣ: Ε.Ο.ΠΕ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1) Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης
2) Κολλέγιο Αθηνών
3) Και στην ομάδα που θα προκριθεί από τους Αγώνες μπαράζ των δευτέρων ομάδων.
Ημερομηνία: 07/04/2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για τον 3ο όμιλο και την κατάληψη της 1ης θέσης από τον Α.Ο. Ορεστιάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:
Ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά την  προκήρυξη της Ομοσπονδίας για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τους όρους αυτής, τους οποίους ανεπιφύλακτα αποδεχόμαστε, παρά ταύτα δηλώνουμε πως έχουμε την πρόθεση σεβόμενοι παράλληλα τον κόπο και τον ιδρώτα  των υπολοίπων ομάδων που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες μπαράζ , εάν και εφόσον το επιθυμούν και αυτές και συμφωνήσουν, να αναλάβουμε τη διοργάνωση ενός εκ των δύο τελικών αγώνων μπαράζ ανόδου στην πόλη μας σε μία Ιστορική Έδρα του Βόλεϊ καλύπτοντας:
1) Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των ομάδων που θα αγωνιστούν σε αυτούς τους αγώνες
2) Τα έξοδα μετακίνησης από και προς το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης σε περίπτωση που μεταβούν αεροπορικώς προς την Πόλη μας.
3) Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των διαιτητών.
4) Τα έξοδα διαμονής και διατροφής του δημοσιογράφου της Ομοσπονδίας και τριών μελών αυτής.
Σ΄ αυτήν την ενέργεια προχωράμε σεβόμενοι απόλυτα και την ιστορία των υπολοίπων ομάδων και συναισθανόμενοι το χρέος μας προς  τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας που είναι γνωστό τοις πάσι πως ζει και αναπνέει για το άθλημα. Επειδή ακριβώς διανύουμε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας που έχει πλήξει και το άθλημα του Βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, εμείς ως Α.Ο. Ορεστιάδας έχουμε την υλική υποδομή να υποστηρίξουμε μία τέτοια διοργάνωση μετά τις άπειρες διοργανώσεις που διεξαγάγαμε με απόλυτη επιτυχία στην Πόλη μας σ΄ ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να πραγματοποιήσουν καθημερινές προπονήσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (καθώς είναι διαθέσιμο και το 2ο γήπεδο μας , το οποίο αποτέλεσε την ιστορική μας έδρα στις ένδοξες στιγμές μας) και πάνω απ΄ όλα προς τιμήν ενός  κόσμου που γνωρίζει και αγαπά το άθλημα χωρίς οπαδισμούς.
Εμείς και για τους λόγους που εκτέθηκαν ανωτέρω, σας υποβάλουμε αυτή την πρόταση και σε περίπτωση που δεν έχουμε τη συγκατάθεση σας θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ όπως και όπου η διοργανώτρια ορίσει χωρίς να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα που άπτεται της γενικότερης διαδικασίας προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορεστιάδας

 

Πρόταση Μελισσουργού για τα μπαράζ ανόδου

16 σχόλια

  • Comment Link despina tsompanidou Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 11:41 posted by despina tsompanidou

    GTG ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:Εμείς και για τους λόγους που εκτέθηκαν ανωτέρω, σας υποβάλουμε αυτή την πρόταση και σε περίπτωση που δεν έχουμε τη συγκατάθεση σας θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ όπως και όπου η διοργανώτρια ορίσει χωρίς να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε θέμα που άπτεται της γενικότερης διαδικασίας προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων.
    ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩ!ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN A1.

  • Comment Link Στέλιος Μπ. Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 10:32 posted by Στέλιος Μπ.

    GTG δεν μαχόμαστε κανένα σωματείο, ίσα-ίσα υποστηρίζουμε τις προσπάθεις των νέων συλλόγων. Πριν πεις τις εξυπνάδες και την ειρωνία σου όμως, σκέψου τόσα χρόνια πόσα λεφτά έχει ξοδέψει η Ορεστιάδα σε μετακινήσεις και ποτέ κανένας δεν "συγκινήθηκε", την ίδια ώρα που τα αθηναικά σωματεία παίζουν από γειτονιά σε γειτονιά. Ενας σύλλογος 1000 χιλ. μακριά από την Αθήνα και 500 από την Θεσσαολινίκη που σου θυμίζω οτι έγραψε ιστορία με 10 ντόποιους και 2 ξένους, όταν οι ομαδάρες της Αθήνας πλήρωναν εκατομμύρια για ξένους παίκτες και πάλι έβλεπαν την πλάτη μας. Εμείς θέλουμε να γίνει το τουρνουά εδώ όχι μόνο γιατι έχουμε το καλύτερο γήπεδο αλλά και γιατί θέλουμε να ικανοποιήσουμε την ζήτηση του κόσμου που ζει και αναπνέει γι'αυτά τα παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε κανέναν και οπου και να παίξουμε θα κερδίσουμε.

  • Comment Link Άγγελος Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 08:56 posted by Άγγελος

    Συστήνομαι Αργυρουπολίτης και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, που μια ιστορική ομάδα σαν την Ορεστιάδα, κάνει την τιμή στον Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης, ομάδα της δικής μου πόλης και αγαπημένος μου σύλλογος, να φιλοξενηθεί στην όμορφη, ομώνυμη πόλη. Το αίτημα είναι απολύτως σεβαστό και η διοργανώτρια πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ' όψιν, καθώς η αιτιολόγηση της θέσης αυτής από τους ανθρώπους του συλλόγου, είναι συγκεκριμένη.
    Είμαι ένας άνθρωπος, που ασχολείται περισσότερο με το ποδόσφαιρο και γνωρίζω, περί προκηρύξεων για τελικούς, ημιτελικούς, προκριματικούς κλπ. Ο επίσης ιστορικός σύλλογος του Π.Α.Ο.Κ., θα μπορούσε με λίγο διαφοροποιημένη επιστολή, να να ζητήσει από τη διοργανώτρια αρχή να διεξαχθεί ο τελικός στη Θεσσαλονίκη, καθώς η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στην Αθήνα, δε θεωρείται ουδέτερη έδρα, αφού ο Παναθηναϊκός είναι Αθηναϊκή ομάδα. Αν το αίτημα γινόταν δεκτό, ο Παναθηναϊκός θα αντιδρούσε (ορθώς), για τον ίδιο ακριβώς λόγο που είχε αντιδράσει στην αρχή ο Π.Α.Ο.Κ. Ύστερα λοιπόν από απόφαση της διοργανώτριας, ο τελικός, ή θα διεξάγονταν στο Ο.Α.Κ.Α., όπως προέβλεπε εξ' αρχής η προκήρυξη, ή σε ουδέτερη έδρα, όπως π.χ. στο Παγκρήτειο. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
    Τέλος, αν το αίτημα της Ορεστιάδας γίνει δεκτό, όχι μόνο από τη διοργανώτρια, αλλά και από τις υπόλοιπες 3 ομάδες, τότε σαφώς δε θα μπορούμε να σχολιάσουμε ή να μελετήσουμε οποιαδήποτε εκδοχή. Εφόσον θα έχουν συναινέσει οι σύλλογοι τα υπόλοιπα είναι περιττά.

  • Comment Link GTG Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 08:31 posted by GTG

    προσπαθειτε με λογια να μας πεταξετε εξω ...οχι φιλοι μου και θα αγωνιστουμε κανονικα και δυνατα οπου επιλαγει απο τους αρμοδιους, και τα λογια σας τα ακουμε βερεσε γιατι ολοι μαχεστε μεχρι θανατου να νεοτερα σωματια που κανουν καλη πορεια..
    και με αυτα αναβιωνει το βολλευ στην πραγματικοτητα ..ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ -2-

  • Comment Link GTG Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 08:26 posted by GTG

    despina tsompanidou ..η Αθηνα εχει αρκετα γηπεδα υψηλων προδιαγραφων που οι ομαδες της Αθηνας σε πληροφορω δεν εχουν αγωνιστει ποτέ! οποτε γιατι να μην θεωρηθει καποιο γηπεδο της Αθηνας ως ουδετερη εδρα ; δεν κοροιδευω κανεναν αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να γινει στην Ορεστιαδα και οχι στην Αθηνα εφοσον η Ορεστιαδα παρουσιαζεται οικονομικα ευπορη για την εποχη που διανυουμε βαση των λεγομενων σας ..το σχολιο : ''εαν δεν εχουμε λεφτα δεν κατεβαινουμε στα μπαραζ '' δεν σας κολακευει 'προστατες' του βολλευ απο την Ορεστιαδα.. ειναι τουλαχιστον βλακωδες να λετε απο την μια οτι βοηθατε τις αλλες ομαδες να ρθουν και απο την αλλη να λετε αφου δεν εχετε λεφτα μην συμμετεχετε...
    γιατι να κυβερναει μεχρι και στο βολλευ ο εχον τα πολλα χρηματα και να μην αφησετε την επιλογη εδρας στους αρμοδιους;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ